Ελλάδα: Κοντά στην ΕΡΤ ο Τζώνη Καλημέρης

Μια ευχάριστη είδηση διαβάσαμε στο ένθετο “Secret” της εφημερίδας Παραπολιτικά. Το γνωστό τηλεοπτικό στέλεχος, Τζώνη Καλημέρης, που πριν λίγες ημέρες αποχώρησε από το Open, είναι σε συζητήσεις με την ΕΡΤ για πιθανή συνεργασία από τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα λοιπόν με το ένθετο «Secret», ο Τζώνη Καλημέρης έχει δεχθεί κρούση από στελέχη της Δημόσιας Τηλεόρασης, ενώ σε αυτό θα παίξει σίγουρα ρόλο και οι καλές σχέσεις που διατηρεί με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας

Σημειώνεται μάλιστα ότι ο ρόλος του θα είναι περισσότερο συμβουλευτικός και όχι εκτελεστικός. Όλα βέβαια είναι ακόμα ρευστά για τον Τζώνη Καλημέρη που έχει βρεθεί άλλες δύο φορές στην ΕΡΤ.

Αν αυτό φυσικά ισχύει, πρόκειται για μία πολύ ευχάριστη είδηση για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, αφού ο Τζώνη Καλημέρης υπήρξε ο άνθρωπος, που επί των ημερών του στην ΕΡΤ, είχαμε τα καλύτερα μας αποτελέσματα, αλλά και δόθηκε το πρέπον ενδιαφέρον στο σημαντικό αυτό τηλεοπτικό προϊόν.

Φαίνεται ότι οι πολιτικές εξελίξεις του καλοκαιριού θα είναι κομβικής σημασίας και για το τοπίο που θα διαμορφωθεί στην ελληνική δημόσια τηλεόραση, αλλά και για τους ανθρώπους που θα αναλάβουν από τη νέα χρονιά το διαγωνισμό.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *