Βέλγιο: Στις 17 Φεβρουαρίου η παρουσίαση του τραγουδιού των Hooverphonic!

11 Φεβρουαρίου και οι Hooverphonic αποκάλυψαν πως  δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ ακόμη για το τραγούδι τους!

Το VRT έχει ετοιμάσει μια ολόκληρη συνέντευξη τύπου για την κυκλοφορία του τραγουδιού των Hooverphonic. Το πρωί της Δευτέρας, 17 Φεβρουαρίου, θα  ακούσουμε το τραγούδι για πρώτη φορά στο βελγικό ραδιοφωνικό σταθμό. Αργότερα, το απόγευμα, οι Hooverphonic θα κυκλοφορήσουν και το μουσικό τους βίντεο στο YouTube. Το γεγονός αυτό θα πραγματοποιηθεί το πρωί στα κτίρια του VRT. Εκεί, οι δημοσιογράφοι θα μπορέσουν  να πάρουν μια προεπισκόπηση του βίντεο κλιπ, ακολουθούμενη από το συγκρότημα που θα μιλήσει στον Τύπο. Οι Hooverphonic θα μιλήσουν για την έμπνευση πίσω από το τραγούδι τους και ποια ομάδα συνεισφέρει στην πράξη για το Ρότερνταμ. Στη συνέχεια, θα  υπάρξει μια δυνατότητα συνέντευξης για τους δημοσιογράφους με τη μπάντα.

Τι γνωρίζουμε για το τραγούδι;

Αν και έχουμε ήδη δει μερικές συνεντεύξεις των Hooverphonic, δεν μπόρεσαν να αποκαλύψουν πολλά για το τραγούδι μέχρι στιγμής. Τα πράγματα που γνωρίζουμε ήδη είναι ότι μπορούμε να περιμένουμε ένα τυπικό στυλ Hooverphonic. Ο Alex Callier πρόσθεσε επίσης ότι θα υπάρχουν έγχορδα σε αυτό. Επιπλέον, προσπαθούν επίσης να συνδυάσουν το μοναδικό στυλ τους με το εμπορικό. Η μπάντα γνωρίζει πολύ καλά ότι πρέπει να προσελκύσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό, οπότε το τραγούδι πρέπει να είναι αρκετά προσβάσιμο.

Ποιοι είναι οι Hooverphonic;

Οι Hooverphonic είναι μια βελγική μπάντα που σχηματίστηκε τον Οκτώβριο του 1995. Το συγκρότημα αρχικά ονομάστηκε Hoover, αλλά αργότερα άλλαξε το όνομά του στο Hooverphonic αφού ανακάλυψε ότι άλλα συγκροτήματα χρησιμοποιούσαν ήδη το όνομα Hoover.

Στις 10 Οκτωβρίου 2008, η Geike Arnaert , η βασική τραγουδίστρια της μπάντας, ανακοίνωσε ότι θα εγκαταλείψει το συγκρότημα μέχρι το τέλος του έτους για να ακολουθήσει τη σόλο καριέρα της. Η τελευταία συναυλία του Hooverphonic με την Geike πραγματοποιήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2008 στο Tele-Club, στη Ρωσία .

Στις 29 Οκτωβρίου 2010, οι Hooverphonic ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους single, αλλά και την νέα τους κεντρική τραγουδίστρια, την Noemie Wolfs. Στις 26 Μαρτίου 2015, οι Hooverphonic ανακοίνωσαν ότι η Noémie Wolfs θα εγκαταλείψει το συγκρότημα «με κοινή συμφωνία». Τον Απρίλιο του 2018, οι Hooverphonic παρουσίασαν τη νέα τους τραγουδίστρια, την Luka Cruysberghs.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *