Ελλάδα: Τα ολλανδικά μέσα για την επιλογή της Stefania από την ΕΡΤ!

Όλα τα μεγάλα ολλανδικά media φιλοξενούν από χθες το βράδυ την είδηση, ότι η 17χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, αποδεικνύοντας χωρίς καμία αμφιβολία το λόγο για τον οποίο η ΕΡΤ την εμπιστεύθηκε.

Διαψεύδοντας όλους τους κακεντρεχείς που το προηγούμενο διάστημα αμφισβητούσαν την δημοφιλία της Stefania στην Ολλανδία, τα μεγαλύτερα εγχώρια μέσα αναφέρουν ότι το αστέρι από την Ουτρέχτη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2020.

Η μεγαλύτερη εφημερίδα της Ολλανδίας η Telegraaf σε άρθρο της στην ηλεκτρονική έκδοση της, αμέσως μετά την ανακοίνωση της από την ΕΡΤ, αναφέρει:

Η Στεφανία, που μεγάλωσε στην Ολλανδία, από Έλληνες γονείς, δεν είναι ξένη. Το 2016 εκπροσώπησε την Ολλανδία στη Junior Eurovision. Πρωταγωνιστεί επίσης στη νεανική σειρά της AVROTROS Brugklas. Πριν από οκτώ χρόνια συμμετείχε στο The Voice Kids ως μέλος της ομάδας του Marco Borsato.

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό δίκτυο της Ολλανδίας, το RTL επίσης φιλοξενεί σχετικό άρθρο:

Η ολλανδο-ελληνίδα τραγουδίστρια Στεφανία (17) θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision φέτος στο Ρότερνταμ. Ο ελληνικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός ΕΡΤ μόλις το ανακοίνωσε. Θα συμμετάσχει με ένα pop τραγούδι που ονομάζεται SUPERG!RL. Είναι ένα όνειρο της Στεφανίας που γίνεται πραγματικότητα.

Ενδεικτικά αναφέρουμε επίσης το RTLNEWS, που σημειώνει ότι το Supergirl Stefania θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα. Την είδηση επίσης μετέδωσε και το δημόσια κανάλι της Ολλάνδιας NOS, αλλά και πολλές άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες. Δείτε και το ρεπορτάζ από τις σημερινές πρωινές ενημερωτικές εκπομπές.

Φυσικά και όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν το πόσο δημοφιλής είναι η Stefania στην Ολλανδία, αλλά και το βασικό λόγο πέρα φυσικά από το τραγούδι, για τον οποίο επιλέχθηκε από την ΕΡΤ ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision 2020!

Θα πάρουμε το 12αρι από την Ολλανδία, τι λέτε;

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Εαν ισχύουν αυτά που μας έχετε πει για το τραγούδι σε συνδυασμό με την αναγνωρισιμότητα της Στεφανίας στην χώρα που γεννήθηκε & μεγάλωσε, τότε θεωρώ σίγουρο ότι θα πάρουμε πολλούς πόντους. Αν όχι το 12αρι (που θεωρώ πολύ πιθανό), σίγουρα το 10αρι!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *