Κύπρος: Ο Octavian μέλος της συνθετικής ομάδας για την Eurovision 2020

Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ) προχώρησε πριν από λίγο στην ανακοίνωση του Octavian ως μέλος της συνθετικής ομάδας για την συμμετοχή της χώρας στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Ποιος είναι ο Octavian;

Ο Octavian είναι 26 χρονών από την Γερμανία και συνεργαζόταν για αρκετά χρόνια με τον Wincent Weiss. Μετά από μια περιοδεία στην Γερμανία και με περισσότερα από 100,000 streams στο Spotify, ξεκίνησε την μουσική του καριέρα τον περασμένο Οκτώβριο με το πρώτο του single So Hell.  Εκπροσωπεί την σύγχρονη γερμανική pop μουσική και το R’n’B.

Πριν από λίγες ημέρες, κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι Thriller oder Romcom.

Ο Octavian θα βρίσκεται στο πλευρό του συνθέτη και ερμηνευτή Alfie Arcurie στην σύνθεση του τραγουδιού με το οποίο η Κύπρος θα ταξιδέψει στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Το τραγούδι αναμένεται να κυκλοφορήσει το ερχόμενο διάστημα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision 2020.

Πηγή: CYBC: Eurovision Cyprus/Octavian

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Αυτό το, κάθε τρεις και λίγο, δημοσιοποιώ και ένα στοιχείο της συμμετοχής, αρχίζει και μου τη δίνει.
    Ελπίζω τουλάχιστον να είναι κάτι της προκοπής το τραγούδι τους.

    Απάντηση
    • Chris Koul
      Chris Koul says:

      Γιατί να έχει κάτι κυπριακό; Πού το γράφει ότι πρέπει να έχει κάτι κυπριακό; Ποιος κανονισμός της EBU το επιβάλλει; Και αν είχε κάτι κυπριακό μέσα θα άλλαζε κάτι; Θα πηγαίναμε καλύτερα; Εμείς εδώ στην Κύπρο δεν νοιαζόμαστε που δεν έχει κάτι κυπριακό μέσα, σε πήρε εσένα ο πόνος;

      Απάντηση
  2. George
    George says:

    Σχολια: H συμμετοχη δεν εχει απολυτως τιποτα το κυπριακο και ειναι λυπηρο κι επισης πως τηνε χουν δει και καθε τοσο αποκαλυπτουν και κατι….ολοι μαζι τους νομιζουν ασχολουνται?Δεν ειναι καθε χρονος πασχαλια να ασχολουνται μαζι σας παιδια,μια φορα γινονται αυτα.Ελεος.

    Απάντηση
  3. esc1234
    esc1234 says:

    Αν έχουν μυαλο εκει στο ΡΙΚ πρεπει να κόψουν το teasing και γιατί δεν εξυπηρετεί σε τιποτα και γιατι φαίνεται ότι δεν υπάρχει ουτε καν ένας κυπριος στην αποστολή και δεν το λες και καλο αυτο

    Απάντηση
  4. Christos
    Christos says:

    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση πίκρα με την Κύπρο κάθε χρόνο!!!? Τι ζόρι τραβάτε και πληρώνετε!!!? Ποτέ μα ποτέ δεν είπατε μια καλή κουβέντα, μόνο χολή, λύσσα και πολλή λάσπη σας πετυχαίνω να σερβίρετε βγάζοντας την γλώσσα σας περίπατο!!! Όταν είναι κάτι για την Κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision!!! Ντροπή και Εσχος να έχετε αυτή την νοοτροπία!!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *