Άγιος Μαρίνος: Με το “Freaky” η Senit στη Eurovision!

Μετά και τη διαδικτυακή ψηφοφορία στην οποία έθεσε ο Άγιος Μαρίνος τα δύο υποψήφια τραγούδια για τη Eurovision 2020, προέκυψε το αποτέλεσμα στα μεσάνυχτα της Κυριακής, 8 Μαρτίου! Το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στον 65ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού στο Ρότερνταμ είναι το Freaky!

O Άγιος Μαρίνος τήρησε την παράδοση της επιλογής  πρώην εκπροσώπου στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και φέτος, αφού ανακοινώθηκε και επίσημα – μαζί και με το τραγούδι πλέον-  πως η Senhit που εκπροσώπησε το κρατίδιο το 2011 θα βρεθεί εκ μέρους της παλαιότερης εν ενεργεία δημοκρατίας στον κόσμο, τον Μάιο στο Ρότερνταμ.

Η 40χρονη τραγουδίστρια, που μένει στην Μπολόνια και έχει καταγωγή από την Ιταλία και την Ερυθραία, εκπροσώπησε τον Άγιο Μαρίνο στην Eurovision 2011 με το τραγούδι Stand By, χωρίς όμως τότε να καταφέρει να προκριθεί στον τελικό, παρά την όμορφη εμφάνιση της.

Η Senit, είναι η τρίτη καλλιτέχνης που επιλέγεται για τουλάχιστον δεύτερη φορά ως εκπρόσωπος της χώρας στον διαγωνισμό. Η Valentina Monetta έχει συμμετάσχει τέσσερις φορές και ο Serhat δύο!

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η τύχη του στον διαγωνισμό;

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Το προτιμούσα! Ευχαριστώ θα έλεγα αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει. Είναι πιασαρικο και φανκυ με disco επιρροές και σίγουρα περνάς όμορφα ακούγοντας το. Δεδομένου ότι πέρυσι με τον άφωνο Serhat αλλά ένα αρκετά πιασαρικο τραγούδι ο Άγιος Μαρίνος έφτασε στον τελικό τερματίζοντας 19ος(10ος στο κοινό) φέτος θεωρώ ότι θα μπορούσε να τα πάει εξίσου καλά η και καλύτερα καθώς και το freaky είναι πιασαρικο και η Senhit σαφώς καλύτερη τραγουδίστρια. 7/10 από εμένα! Καλή επιτυχία!!

    Απάντηση
  2. C'est tout :)
    C'est tout :) says:

    Καλή επιλογή, ευχάριστο τραγούδι αν και θεωρώ πως έπρεπε να στείλουν την αρχική ιταλική εκδοχή του obsessed. Βλέποντας το βίντεο φαίνεται ότι πάνε για μια προσέγγιση στο lgbt κοινό(τι πρωτότυπο), δεν το είχα σκεφτεί πριν αλλά μέχρι και οι στίχοι μάλλον αυτό θέλουν να δείξουν κατά κάποιο τρόπο.

    Απάντηση
  3. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Δυστυχώς για μένα ο Άγιος Μαρίνος είναι καμμένη υπόθεση στη γιουροβίζιον. Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν πρόκειται να στείλει ποτέ κάτι που να μου αρέσει.

    Απάντηση
  4. C.G
    C.G says:

    Το ψήφισα και νοιώθω μια κάποια επιτυχία. Χαχαχα. Μακράν η καλύτερη συμμετοχή του Σαν Μαρινο που εδώ που τα λέμε δεν ήταν και ιδιαίτερα δύσκολο αυτό. Μοντέρνο, σημερινό, ευχάριστο, δυναμικό, γκρουβάτο, με επιρροές από 80’ς που είναι ότι πιο hot τάση τελευταία. Συμπαθής και η Σενίτ σε μένα. Την φετινή χρονιά ίσως καταφέρει να ξεχωρίσει. Ίσως και να πατώσει. Ποιος ξέρει.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *