Ουκρανία: Πέντε τραγούδια θα παρουσιάσουν οι Go_A για την Eurovision 2021!

Μετά την επιβεβαίωση της ουκρανικής δημόσιας τηλεόρασης ότι και στην Eurovision 2021 θα εκπροσωπηθούν από τους Go_A, παρακάμπτοντας τον εθνικό τελικό Vidbir ύστερα από πάρα πολλά χρόνια, το γνωστό φολκλορικό συγκρότημα αποκάλυψε ότι θα παρουσιάσει πέντε υποψήφια τραγούδια, ώστε το κοινό να επιλέξει την συμμετοχή της χώρας στο διαγωνισμό.

Η ερμηνεύτρια των Go_A, Kateryna Pavleno, μιλώντας σε τοπικά μέσα δήλωσε ότι θα δουλέψουν σε πέντε υποψήφια τραγούδια, τα οποία κάποια στιγμή θα παρουσιαστούν τηλεοπτικά στο ουκρανικό κοινό, προκειμένου να επιλεγεί το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστούν στην Eurovision 2021.

Αρχικά ήμουν στεναχωρημένη, πίστευα ότι δεν θα χρειαζόμασταν μια νέα σύνθεση. Λάβαμε τελικά πολλά σχόλια όπου οι θαυμαστές μας, μας έλεγαν ότι αναμένουν το νέο μας τραγούδι. Αποφασίσαμε σε αυτή την περίπτωση ότι θα προετοιμάσουμε πέντε τραγούδια, από τα οποία οι τηλεθεατές θα επιλέξουν το ένα.

Go_A (Kateryna Pavleno), για την Eurovision 2021.

Μέχρι στιγμής η δημόσια τηλεόραση της Ουκρανίας δεν έχει ανακοινώσει λεπτομέρειες για τον τρόπο επιλογής και ανάδειξης της συμμετοχής της χώρας στην Eurovision 2021.

Οι Go_A θα εκπροσωπούσαν την Ουκρανία στην Eurovision 2020 με το τραγούδι Solovey:

https://www.youtube.com/watch?v=zNetXPSld50

Πηγή: Eurovoix
4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αυτά ας τα βλέπουμε και εμείς…
    Ας γραφτούν 4-5 κομμάτια από διαφορετικες συνθετικες ομάδες και για τη Στεφανία μας και ας αποφασίσει το ελληνικό κοινό ποιο θα μας εκπροσωπήσει!
    Έτσι δεν θα υπάρχουν και γκρίνιες και θα επιλεγεί και το καλύτερο καθώς η κοπέλα είναι μια πολύ σωστή επιλογή που θα μπορούσε να τα πάει πολύ καλά φτάνει βέβαια να επιλεγεί και το σωστό κομμάτι…

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Μα δεν ειπαν οτι θα τα γραφουν διαφορετικες συνθετικες ομαδες…κ φετος στην Ελλαδα δεν εγραψε μονο ο Κοντοπουλος για την Στεφανια. Επισης κ αλλοι κατεθεσαν προτάσεις δεν ηταν μονο η Στεφανια.

      Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Το γνωρίζω αυτό. Απλώς από τη στιγμή που πολύ σωστά η ΕΡΤ επέλεξε και για του χρόνου η Στεφανία να μας εκπροσωπήσει θα ήταν καλό να μη περιοριστεί η κοπέλα στη συνθετική ομάδα Κοντόπουλου-arcade. Ας υπάρξει μια ποικιλία συνθετών.Εκεί θέλω να εστιάσω ουσιαστικά.

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *