Europe Shine A Light: Περισσότερες λεπτομέρειες για την εναλλακτική “Eurovision” του 2020 | Θα την μεταδώσει η ΕΡΤ;

Κάθε ημέρες όλο και περισσότερες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με το σόου που ανακοίνωσε η EBU και προγραμματίζει να μεταδώσουν τα μέλη της, το Σάββατο 16 Μαίου, στην θέση της Eurovision 2020 που ακυρώθηκε.

Τι θα περιλαμβάνει το Εurope Shine A Light;

Όπως ήδη σας ενημερώσαμε σε σχετικό μας άρθρο, το πρόγραμμα θα ονομάζεται Europe Shine A Light και σκοπός του είναι να τιμήσει τους 41 καλλιτέχνες που επιλέχθηκαν για τον φετινό διαγωνισμό, που δυστυχώς λόγω της πανδημίας του COVID-19 ακυρώθηκε.

Η εκπομπή, που θα ναι μη διαγωνιστική, θα φιλοξενηθεί από τους Ολλανδούς παρουσιαστές της Eurovision 2020, Chantal Janzen, την Edsilia Rombley (Eurovision 1998 και 2007) και τον Jan Smit.

Γνωστοί καλλιτέχνες της Eurovision από τα τελευταία χρόνια θα κληθούν επίσης να συμμετάσχουν στη σύνδεση της Ευρώπης με άλλα γνωστά τραγούδια από το παρελθόν, τα οποία θα εκτελούνται σε εικονικές ευρωπαϊκές τοποθεσίες. Το live show αναμένεται να διαρκέσει περίπου 2 ώρες.

Ποιο τραγούδι θα ερμηνεύσουν οι 41 καλλιτέχνες;

Ενώ στην επίσημη ανακοίνωση δεν φαίνεται ξεκάθαρα, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας οι 41 καλλιτέχνες δεν θα τραγουδήσουν ο καθένας τους από μια διασκευή παλαιότερης συμμετοχής του διαγωνισμού, αλλά όλοι τους θα ερμηνεύσουν μέσω βίντεο από τα σπίτια τους το ίδιο τραγούδι, με διαφοροποιημένους στίχους που θα αφορούν την κατάσταση που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα στις μέρες μας.

Οι χώρες που επιβεβαιώσαν την μετάδοση του Europe Shine A Light

Μέχρι στιγμής εφτά χώρες έχουν επιβεβαιώσει ότι θα μεταδώσουν το Europe Shine A Light, ενώ αναμένεται τις επόμενες ημέρες ο αριθμός αυτός να αυξηθεί. Οι χώρες αυτές είναι:

  • Φινλανδία
  • Γαλλία
  • Ολλανδία
  • Ισπανία
  • Ουκρανία
  • Ελβετία
  • Γερμανία

Θα μεταδώσει η ΕΡΤ το Europe Shine A Light;

Η ΕΡΤ έχει την θετική πρόθεση και εφόσον το σόου προχωρήσει κανονικά (αφού προφανώς θα πρέπει ένας σημαντικός αριθμός ραδιοτηλεοράσεων να το μεταδώσουν για να πραγματοποιηθεί), το βράδυ του Σαββάτου 16 Μαίου, να μεταδώσει μέσα από τις συχνότητες της, την “εναλλακτική” αυτή Eurovision. H  οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα και φυσικά θα εκτιμηθεί και η κατάσταση που θα υπάρχει στην χώρα, σχετικά με την εξάπλωση του κορωνοιού και τις επιπτώσεις του.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το Europe Shine A light!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *