Europe Shine A Light: Η τηλεθέαση της ΕΡΤ!

Η χθεσινή βραδιά δεν ήταν ένα συνηθισμένο βράδυ Σαββάτου για όλους μας. Η πανδημία του κορονοϊού δεν επέτρεψε να πραγματοποιηθεί ο αγαπημένος μας διαγωνισμός στη συνηθισμένη του μορφή. Στη θέση του Μεγάλου Τελικού της Eurovision 2020 μεταδόθηκε το ξεχωριστό σόου της EBU “Europe Shine A Light“!

Η εναλλακτική Eurovision όπως ονομάστηκε από πολλούς, είχε ως στόχο να ενώσει την Ευρώπη και να αποδώσει την πρέπουσα σημασία και τιμή στις φετινές συμμετοχές. Το εν λόγω θέαμα ήταν για πολλούς εξ ημών πραγματικά συγκινητικό και θα το θυμόμαστε ως μια γλυκιά ανάμνηση προσμένοντας με ανυπομονησία τη Eurovision 2021!

Παρ’ όλα αυτά το Europe Shine A Light δε συγκίνησε ιδιαίτερα τους Έλληνες τηλεθεατές. Σε μεγάλο βαθμό το παρακολούθησε η πλειοψηφία των fans που ασχολούνται με το διαγωνισμό καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Το γεγονός αυτό αποτυπώθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης της ΕΡΤ1 χθες το βράδυ.

Το “Europe Shine a Light” σημείωσε κατά την διάρκεια της προβολής του στο γενικό σύνολο 6,2% και στο δυναμικό κοινό 6.4%. Επ’ ουδενί δε συγκρίνονται τα χθεσινοβραδινά νούμερα τηλεθέασης με εκείνα που κάνει η ΕΡΤ κάθε χρόνο το βράδυ του Μεγάλου Τελικού.

Ακόμα και σε χρονιές που η χώρα μας δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, η τηλεθέαση του μεγάλου τελικού ξεπερνούσε το 50%. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο πως η Eurovision αποτελεί το “βαρύ χαρτί” της ΕΡΤ. Ας ελπίσουμε να επιστρέψουμε το 2021 στην κανονικότητα και τα μηχανάκια της τηλεθέασης να “χτυπήσουν κόκκινο”.

πηγή: Zappit

1 reply
  1. Vangelis vt
    Vangelis vt says:

    Μίζερη τηλεθέαση για ένα μίζερο πρόγραμμα. Με την αψυχολόγητη απόφαση περί ματαίωσης η EBU έκαψε το πιο δυνατό της χαρτί…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *