Κύπρος: Η διάψευση του ΡΙΚ για την Ελένη Φουρέιρα και την Eurovision 2021!

Μπορεί φέτος έχοντας η ΕΡΤ έχοντας επιβεβαιώσει τόσο νωρίς τον εκπρόσωπο της Ελλάδας για την Eurovision 2021, να στέρησε από τα κανάλια και τα μέσα που ασχολούνται με τον διαγωνισμό μία σειρά από ρεπορτάζ και άρθρα που θα βολιδοσκοπούσαν και θα πιθανολογούσαν με ονόματα καλλιτεχνών για τον διαγωνισμό, το ίδιο δεν συμβαίνει και με την Κύπρο. Η πρόσφατη ανακοίνωση του ΡΙΚ ότι ο Sandro δεν θα εκπροσωπήσει την χώρα στον επόμενο διαγωνισμό, έχει αφήσει το πεδίο ελεύθερο σε σενάρια πιθανά και απίθανα, για τον καλλιτέχνη που θα σηκώσει την κυπριακή σημαία τον επόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ. Πριν από λίγο το ΡΙΚ διέψευσε σημερινά δημοσιεύματα που ήθελαν να έχει ήδη γίνει επίσημη πρόταση στην Ελένη Φουρέιρα για την Eurovision 2021.

H κυπριακή ιστοσελίδα showtime-cy, ανέφερε σε σημερινό δημοσίευμα της, ότι το ΡΙΚ έχει ήδη απευθύνει πρόταση στην Ελένη Φουρέιρα, προκειμένου να εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2021. Κάτι φυσικά που δεν ακούγεται παράλογο, αφού η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι αυτή που έφερε την δεύτερη θέση το 2018, με το Fuego και με μια εμφάνιση που ακόμα θυμούνται όλοι.

Το ΡΙΚ μεσα από τα κοινωνικά του μέσα δικτύωσης διέψευσε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, λέγοντας ότι δεν ισχύει! Είναι γνωστό εξάλλου ότι οι ανθρώποι του ΡΙΚ που ασχολούνται με τον διαγωνισμό, διατηρούν άριστες σχέσεις με την Ελένη Φουρέιρα και έχουν τακτική επικοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, σε συνέντευξη που θα προβληθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα από μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό, η Ελένη Φουρέιρα θα τοποθετηθεί επί του συγκεκριμένου ζητήματος, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση και διαψεύδοντας τα όποια σενάρια υπάρχουν και την εμπλέκουν με την Eurovision 2021.

Ο χρόνος που έχει εξάλλου το ΡΙΚ είναι αρκετός, για να βρει τον καλλιτέχνη, που σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας θα πρόκειται είτε για γνωστό τραγουδιστή σε Ελλάδα και Κύπρο, είτε για κυπριακής καταγωγής ερμηνευτή.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *