Βουλγαρία: Στη Μαύρη Θάλασσα διοργανώνεται Eurovision Song Writing Camp | Τραγούδια για την Eurovision 2021 εν όψει!

Μια σημαντική είδηση μας έρχεται από την Βουλγαρία. Όπως ανακοινώθηκε, από τις 16 μέχρι και τις 26 Αυγούστου διοργανώνεται στην γειτονική μας χώρα, ένα Eurovision Song Writing Camp, με σκοπό την δημιουργία τραγουδιών για την Eurovision 2021. Σημαντικοί δημιουργοί και μουσικοί παραγωγοί θα λάβουν μέρος, ενώ οικοδέσποινα του event δεν είναι άλλη από την εκπρόσωπο της Βουλγαρίας στον επόμενο διαγωνισμό Victoria. Δύο συναυλίες με όλους τους συμμετέχοντες του camp είναι το κερασάκι στην τούρτα!

Το Black Sea Eurovision Songwriting Camp θα πραγματοποιηθεί από τις 16 μέχρι και τις 26 Αυγούστου, στις πόλεις Μπουργκάς και Πριμόρσκο. Αμφότερες είναι παραλιακές πόλεις της Μαύρης Θάλασσας, εξού και το όνομα του camp.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στο Twitter, στο songwriting camp της Μαύρης Θάλασσας θα λάβουν μέρος οι καλύτεροι δημιουργοί, οι οποίοι μαζί με καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην Eurovision 2021 θα ετοιμάσουν τις συμμετοχές τους για τον επόμενο διαγωνισμό!

Το Black Sea Eurovision Songwriting Camp διοργανώνεται από τους Ligna Studios, Symphnonix International και Ostereo. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Symphonix ήταν πίσω από τις φετινές συμμετοχές της Βουλγαρίας, Γερμανίας και Μάλτας.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν ποιοι καλλιτέχνες θα λάβουν μέρος στο camp. Το event θα ολοκληρωθεί με δύο συναυλίες των καλλιτεχνών που λαμβάνουν μέρος στο γεγονός, στις πόλεις όπου φιλοξενείται, στο Μπουργκάς και στο Πριμόρσκο, στις 21 και 22 Αυγούστου, με δωρεάν μάλιστα είσοδο. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Πάντως πλην της Victoria που όπως σας είπαμε είναι και η οικοδέσποινα, στο songwriting camp βρίσκεται ήδη και ο εκπρόσωπος της Ελβετίας, Gjon’s Tears.

https://www.youtube.com/watch?v=V_hgYnwZR8I

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις του Black Sea Eurovision Songwriting Camp!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *