Ιταλία: Ο Diodato έστειλε τραγούδι για το Sanremo 2021!

Τελευταία ημέρα της προθεσμίας η σημερινή, για τους καλλιτέχνες που επιθυμούν να διεκδικήσουν μια θέση μεταξύ των υποψηφίων της μεγάλης κατηγορίας του Sanremo 2021. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ιταλικά μίντια, ο Diodato, που ήταν ο νικητής του φετινού φεστιβάλ και εκπρόσωπος της Ιταλίας στην Eurovision 2020, που ακυρώθηκε εξαιτίας της πανδημίας, έχει στείλει συμμετοχή και για το Sanremo 2021, θέλοντας να υπερασπιστεί τον τίτλο του, αλλά και να έχει μία ακόμη ευκαιρία να βρεθεί στην σκηνή της Eurovision.

Η RAI ανακοίνωσε ότι την Ιταλία θα εκπροσωπήσει ο νικητής του Sanremo 2021 εφόσον το επιθυμεί, σε άλλη περίπτωση διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει κάποιον άλλον καλλιτέχνη από την μεγάλη κατηγορία, με βάση τα δικά της κριτήρια.

Άλλα ονόματα που αναφέρονται στα σημερινά δημοσιεύματα, πως έχουν στείλει τραγούδι στην RAI για το Sanremo 2021 είναι οι Ermal Meta, Lo Stato Sociale, Achille Lauro , Ghemon, Max Gazzè, Giusy Ferreri, Francesco Renga, Gaia, Leo Gassmann, Fulminacci, Noemi, Mr. Rain, Rocco Hunt, Elodie, Bugo, Malika Ayane, Annalisa, The Kolors, Michele Bravi, Luca Carboni, Federico Rossi, οι Maneskins, Arisa, Donatella Rettore κ.α. Φυσικά θα πρέπει να αναμένουμε λίγες ημέρες ακόμα προκειμένου να διαπιστώσουμε αν τα παραπάνω δημοσιεύματα έχουν βάση. Μέχρι στιγμής πάντως έχουν κατατεθεί περισσότερα από 300 τραγούδια, χωρίς να υπάρχει κάποιο τραγούδι με θέμα τον κορωνοιό, όπως αποκάλυψε ο Amadeus.

Στις 17 Δεκεμβρίου η RAI θα ανακοινώσει τους 20 φιναλίστ της μεγάλης κατηγορίας. Σας υπενθυμίζουμε ότι ο Diodato ήταν ο νικητής του Sanremo 2020 και εκπρόσωπος της Ιταλίας στην Eurovision 2020, που τελικά ακυρώθηκε, με το τραγούδι Fai Rumore:

Θα θέλατε να δείτε τον Diodato να συμμετέχει εκ νέου στο Sanremo 2021;

Πηγή: TvBlog
1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *