Ιταλία: Με 26 υποψηφίους η μεγάλη κατηγορία του Sanremo 2021; | Ποια είναι τα τελευταία ονόματα που φημολογούνται!

Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου είναι η μεγάλη μέρα για το Sanremo 2021. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας βραδιάς του Sanremo Giovani, στο οποίο θα αναδειχθούν οι 8 φιναλίστ της κατηγορίας των Νέων Καλλιτεχνών (6 από την ανοιχτή πρόσκληση και 2 από την ακαδημία του Area Sanremo) θα ανακοινωθούν και οι υποψήφιοι της Μεγάλης Κατηγορίας του φεστιβάλ. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διαγωνιζόμενοι στην κατηγορία των καταξιωμένων καλλιτεχνών θα είναι τελικά 26, ενώ φαίνεται πως οριστικοποιείται και η τελική λίστα των ονομάτων.

Ας δούμε αναλυτικά ποιοι είναι οι καλλιτέχνες που σύμφωνα με τα ιταλικά μίντια, συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να είναι μεταξύ των διαγωνιζόμενων, που μην ξεχνάμε ότι εκτός από το Χρυσό Λέοντα και την νίκη στο Sanremo 2021, θα διεκδικήσουν και την ιταλική εκπροσώπηση στην Eurovision 2021.

Άνδρες Υποψήφιοι

Σχεδόν σίγουρος θεωρείται ο Michele Bravi . Ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός πρέπει να ξανακερδίσει την αγάπη του κοινού μετά την δικαστική περιπέτεια στην οποία ακόμα εμπλέκεται. Αναβάλλει την κυκλοφορία του άλμπουμ έως το 2021 λόγω του Covid και το Sanremo είναι η σωστή αφετηρία.

Άλλοι σχεδόν δεδομένοι είναι οι Luca Carboni, Francesco RengaMax Gazzè, αλλά και ο Ermal Meta , νικητής του Sanremo 2018 μαζί με το Fabrizio Moro, που κατέλαβαν στην συνέχεια στην Eurovision την πέμπτη θέση. Σε αυτούς θα προστεθούν, οι πολλοί πιθανοί, Fulminacci , αλλά και ο Aiello. Εκπρόσωποι της ραπ μουσικής θα είναι οι  GhemonRkomi και ο Willie Peyote ένας από τους πιο πετυχημένους της γενιάς του.

Γυναίκες Υποψήφιοι

Οι παρουσίες των Noemi, Malika Ayane, Arisa και Giusy Ferreri θεωρούνται δεδομένες από πολλούς. Υπάρχουν δύο εντυπωσιακά ονόματα, αντίθετου είδους και γενιάς: το πρώτο είναι αυτό της Orietta Berti, βετεράνος της ιταλικής μουσικής, το άλλο είναι αυτό της 18χρονης Francesca Calearo ή όπως είναι γνωστή καλλιτεχνικά Madame.

Πολύ πιθανές θεωρούνται οι Gaia Gozzi, νικήτρια της τελευταίας έκδοσης του Amici και οι Annalisa και Margherita Vicario.

Συγκροτήματα, Ντουέτα

Τα γκρουπ που είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα δούμε στο Sanremo 2021 είναι οι ColapesceDimartino, Rossana Casale – Grazia Di Michele και Mariella Nava, Maneskin και Lo Stato Sociale.

Μοναδικό πιθανό ντουέτο είναι αυτό της εκπροσώπου της Ιταλίας στην Eurovision 2016, Francesca Michielin, με τον Feda.

Αν οι παραπάνω φήμες επιβεβαιωθούν και έχουμε τελικά 26 υποψηφίους στην μεγάλη κατηγορία, προετοιμαστείτε για πολύ μεγάλες βραδιές, από τις 2 έως και τις 6 Μαρτίου, που θα διεξαχθεί το Sanremo 2021, στο Teatro Ariston, στην μικρή παραθαλάσσια πόλη της Λιγουρίας. Υπομονή μέχρι την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, για τις επίσημες ανακοινώσεις του Amadeus, στην τελική βραδιά του Sanremo Giovani, που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Teatro del Casinò di Sanremo. Φυσικά ο υπογράφων θα το παρακολουθεί ζωντανά και θα σας μεταφέρει σχεδόν σε ζωντανό χρόνο όλες τις εξελίξεις!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το Sanremo 2021!

Πηγή: eurofestivalnews
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *