Η EBU αποκαλύπτει το branding design της Eurovision 2021

Στα τέλη του 2020, η EBU αποκάλυψε το λογότυπο της Eurovision 2021. Τώρα η EBU αποκαλύπτει και το ολοκαίνουργιο branding για το διαγωνισμό στο Ρόττερνταμ, μαζί με αντίστοιχα σχεδιαστικά στοιχεία που θα “στολίσουν” το Ρόττερνταμ το φετινό Μάιο.

Η παλέτα των χρωμάτων για το branding του 2021 βασίζεται στις σημαίες των διαγωνιζόμενων χωρών με πρωτεύοντα κυρίως χρώματα. Αλλά συνδυάζονται επίσης με τα τολμηρά δευτερεύοντα χρώματα, ανοιχτό πράσινο, ροζ και μοβ, τα οποία η EBU λέει ότι δίνουν έμφαση στη γιορτή.

 

 

To Branding ενσωματώνει επίσης έξι σχέδια που αντιπροσωπεύουν χαρακτηριστικά των Κάτω Χωρών: τοπία, νερό, γέφυρες, πεδία, δημιουργικότητα και ανθεκτικότητα. Εντύπωση προκαλέι η απουσία ανεμόμυλου. Αυτά τα χαρακτηριστικά επιλέχθηκαν προκειμένου να είναι πιο προσιτά και σε άτομα εκτός Ολλανδίας.

To Branding της Εurovision 2021 θα περιλαμβάνει και το Track

Τα σχέδια αυτά θα χρησιμοποιηθούν σε backgrounds αλλά και σε ένα άλλο κομμάτι του branding που θα ονομάζεται Track.

To Track χρησιμοποιεί κι αυτό τις ακτίνες που υπάρχουν στο λογότυπο. Αποτελείται από έναν αριθμό τριγωνικών σχημάτων που μαζί σχηματίζουν ένα μεγάλο μονοπάτι. Η EBU λέει ότι βασίζεται στο «σύμβολο και την προοπτική» της σκηνής του Ρόττερνταμ.

 

 

Πηγή: Wiwibloggs

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *