Ρωσία: Το Uno ξεσήκωσε το ισπανικό Your Face Sounds Familiar!

Οι Little Big είναι αναμφισβήτητα από τους καλλιτέχνες που μας απασχόλησαν περισσότερο στην περσινή Eurovision. Το τραγούδι τους Uno σημείωσε τις περισσότερες προβολές από όλα τα τραγούδια του Διαγωνισμού της περσινής χρονιάς, ενώ κάθε μήνα είναι το νούμερο ένα βίντεο σε επισκεψιμότητα στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο Youtube.

Λίγο από την λάμψη των Little Big θέλησαν να πάρουν και οι Ισπανοί στον χθεσινό τελικό του τηλεοπτικού σόου Tu cara me suena, που είναι η ισπανική εκδοχή του δικού μας Your Face Sounds Familiar.

Εκεί, οι καλλιτέχνες Mario Vaquerizo και El Monaguillo ενσάρκωσαν τους κύριους τραγουδιστές των Little Big, ξεσηκώνοντας τους πάντες.

Με τους Little Big στην Eurovision 2021 η Ρωσία;

Οι Little Big αναμένουν την ανακοίνωση της δημόσιας τηλεόρασης της χώρας. Το σίγουρο είναι ότι και φέτος το Channel 1 θα επιλέξει τον εκπρόσωπο και θα μεταδώσει τον διαγωνισμό, αφού η περσινή Eurovision ακυρώθηκε. Στις 17 Νοεμβρίου σε συνέντευξη τους οι Little Big αποκάλυψαν ότι θα προτείνουν εκ νέου τραγούδια στο Channel 1 για την Eurovision 2021, χωρίς όμως να είναι σίγουρο ότι θα επιλεγούν αυτοί.

Πριν από λίγες μέρες, στο χριστουγεννιάτικο επεισόδιο μιας δημοφιλούς εκπομπής κουίζ του Channel One με τίτλο “Guess The Song”, ο οικοδεσπότης δήλωσε ότι οι Little Big θα εκπροσωπήσουν τη Ρωσία στη Eurovision 2021 στο Ρότερνταμ, με πολλούς να μιλάνε για ένα λάθος του παρουσιαστή ή για την ίδια την επιβεβαίωση.

Το Uno που θα τραγουδούσαν στην Eurovision 2020 οι Little Big έχει φτάσει τις 177.000.000 προβολές:

Πηγή: antena3

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *