Ισπανία: Απόψε η επιλογή του τραγουδιού του Blas Cantó!

Η ώρα για την επιλογή του τραγουδιού με το οποίο θα εκπροσωπήσει ο Blas Cantó την Ισπανία στη Eurovision 2021 έφτασε. Σε λίγες ώρες από τώρα θα λάβει χώρα στη Μαδρίτη ο μεγάλος τελικός του Destino Eurovisión, του φορμάτ μέσω του οποίου θα προκύψει το τραγούδι των Ιβήρων στην επερχόμενη Eurovision.

Οι Ισπανοί ιθύνοντες κατέληξαν σε δύο τραγούδια, με ένα εξ αυτών να είναι και εκείνο που θα διαγωνιστεί στην Ahoy Arena του Ρότερνταμ τον ερχόμενο Μάιο.

Τα τραγούδια χαρακτηρίζονται ως ένα uptempo και μια μπαλάντα, με τίτλους “Memoria” και “Voy a quedarme” αντίστοιχα.

Παρακάτω ακούστε το “Memoria”- (Blas Cantó,Steve Daly, Oliver Som και Leroy Sanchez):

Παρακάτω ακούστε το “Voy a quedarme” – ( Blas Cantó, Leroy Sánchez, Daniel Ortega Dangelo και Dan Hammond):

Τα δύο αυτά τραγούδια κρίθηκαν ως τα καλύτερα για να εκπροσωπήσουν τη χώρα στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision και η επιλογή τους προέκυψε μέσα από τα δέκα ηχογραφημένα τραγούδια που κατέθεσε ο Blas Cantó στο RTVE.

Για την ανάδειξη της ισπανικής συμμετοχής στη Eurovision 2021 θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά η ψηφοφορία των Ισπανών και ξένων fans. Η ψηφοφορία αυτή έχει ξεκινήσει ήδη από τις 10 Φεβρουαρίου, ημερομηνία επίσημης κυκλοφορίας των δύο τραγουδιών.

Την εμφάνισή τους στην αποψινή βραδιά θα πραγματοποιήσουν παλαιοί εκπρόσωποι της Ισπανίας στον διαγωνισμό, όπως η Pastora Soler και η Edurne,

Παρουσιαστές του αποψινού μονόωρου σόου που ξεκινάει στις 23:00 το βράδυ θα είναι ο Tony Aguilar και η Julia Varela. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Destino Eurovisión πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Ποιό τραγούδι πιστεύετε πως, εν τέλει, θα εκπροσωπήσει την Ισπανία στη Eurovision 2021 τον Μάιο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας ;

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Είναι τόσο αδιάφορα και μέτρια και τα δύο που είχα ξεχάσει ότι επιλέγει σήμερα η Ισπανία. Όποιο κι αν στείλουν δύσκολα θα αποφύγουν τη τελευταία θέση της κατάταξης μου για την ώρα και ακόμα πιο δύσκολα ένα ακόμα bottom 5. Καλή επιτυχία,θα τη χρειαστουν…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *