Μολδαβία: Ακούστε απόσπασμα από το “Sugar” της Natalia Gordienko!

Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από την επίσημη παρουσίαση της συμμετοχής της Μολδαβίας στην Eurovision 2021, Sugar. Πριν λίγο η Natalia Gordienko έδωσε στην δημοσιότητα ένα απόσπασμα του βίντεοκλιπ του τραγουδιού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gordienko Natalia (@natalitsa)

Σκηνοθέτης του βιντεοκλίπ που είναι μία πραγματικά πολύ μεγάλη παραγωγή, είναι η Katya Tsarik, που σκηνοθέτησε και το Shady Lady της Ani Lorak!

Σας υπενθυμίζουμε ότι το βίντεοκλιπ του Sugar θα κάνει επίσημη πρώτη την Πέμπτη 4 Μαρτίου, από ένα ιστορικό χώρο, το Crave Theater στην Μόσχα. Η Natalia Gordienkoγια το ντεμπούτο του Sugar διοργανώνει και ένα λαμπρό event. Συγκεκριμένα στο Crave Theater της Μόσχας και με καλεσμένους σημαντικούς και δημοφιλείς eurostars, όπως οι Sergey Lazarev, Ani Lorak, Polina Gagarina, θα γίνει η επίσημη παρουσίαση. Στην εκδήλωση φυσικά θα παρακολουθήσουμε την οικοδέσποινα Natalia Gordienko, να ερμηνεύει όλες τις συμμετοχές της Dream Team στον διαγωνισμό.

Το event, όπως και το κόκκινο χαλί που θα προηγηθεί, θα έχουμε την δυνατότητα να το παρακολουθήσουμε ζωντανά μέσα από το κανάλι της Natalia Gordienko στο YouTube. Το live streaming θα ξεκινήσει στις 19.00 ώρα Ελλάδας. Αμέσως μετά την προβολή του βιντεοκλίπ στο Grand Theater, το Sugar θα γίνει διαθέσιμο στο YouTube μέσω του επίσημου καναλιού του διαγωνισμού.

Την μουσική του τραγουδιού υπογράφουν οι Δημήτρης Κοντόπουλος και Philipp Kirkorov, τους στίχους η Sharon Vaughn, την σκηνοθετική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ υπεύθυνη φωνητικής διδασκαλίας η Βικτώρια Χαλκίτη. Project manager του εγχειρήματος είναι ο Ηλίας Κοκοτός.

Υπομονή λοιπόν μέχρι την Πέμπτη 4 Μαρτίου, όπου θα δούμε το βιντεοκλίπ του Sugar, μίας συμμετοχής που θα συζητηθεί αρκετά και πιστεύουμε θα ξεχωρίσει!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της Μολδαβίας στην Eurovision 2021!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Από αυτό το λίγο δε μπορώ να το κρίνω, αλλά ομολογώ μου κεντρίζει το ενδιαφέρον να το ακούσω. Περιμένω κάτι πολύ κοντά στο “be my valentine” της Ουκρανίας το ’09 όπως μας είχατε πει. Ωστόσο αν κρίνω από την 12η θέση της Svetlana τότε,ενδέχεται η φετινή συμμετοχής της Μολδαβίας να αρέσει (πολύ) σε κοινό και να μην αρέσει τόσο στις επιτροπές. Αναμένω να το ακούσω ολόκληρο, πάντως σίγουρα θα ναι πολύ καλύτερο από το περσινό “prison” που ήταν λες και βγήκε από το 2004. Καλή επιτυχία στην Μολδαβία!

    Απάντηση
  2. Ανδρέας Τράσας
    Ανδρέας Τράσας says:

    Ενα απόσπασμα λίγων δευτερολέπτων είναι αρκετό για να με ξεσηκώσει
    Μέχρι στιγμής είναι οτι καλυτερο έχω ακούσει!!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *