Eurovision 2021: Η Krista Siegfrids θα μεταφέρει όλο τον παλμό του φετινού διαγωνισμού | Στις 29 Μαΐου η μετάδοση των live on tape videos!

Με πρόσθετο υλικό για όλους τους fans του θεσμού, επιστρέφει ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision. Τηρώντας την υπόσχεση που έδωσε πέρσι η EBU ότι η Eurovision θα επιστρέψει το 2021 πιο δυνατή από ποτέ, οι Ολλανδοί διοργανωτές αποκάλυψαν πριν λίγο άλλη μία όμορφη έκπληξη.

Συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε η Krista Siegfrids, που εκπροσώπησε την Φινλανδία στην Eurovision 2013, θα παρουσιάσει κάποιες διαδικτυακές εκπομπές μέσα από το επίσημο κανάλι του διαγωνισμού, στις οποίες θα μπορούμε να παρακολουθήσουμε όλο το παρασκήνιο του φετινού διαγωνισμού.

Από τις πρόβες, το κόκκινο χαλί, αθέατες στιγμές των καλλιτεχνών στην Ahoy Arena και διάφορα άλλα. Γίνετε συνδρομητές στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube για να μην χάσετε κανένα από αυτά τα επεισόδια.

Krista Siegfrids UMK 2019

Επιπροσθέτως, ικανοποιώντας το αίτημα πολλών αλλά και θέλοντας να τιμήσει την προσπάθεια που έκαναν όλες οι χώρες για το live on tape video της συμμετοχής τους, στις 29 Μαΐου μία εβδομάδα δηλαδή μετά τον τελικό, θα μεταδοθούν σε ένα special show όλα αυτά τα βίντεο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση της EBU, “ευχόμαστε να υποδεχθούμε όσο το δυνατόν περισσότερους καλλιτέχνες μπορούμε στο Ρότερνταμ, αλλά θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα 39 live on tape videos (και bonus υλικό), μία εβδομάδα μετά τον τελικό στις 29 Μαΐου, στο Eurovision Song Celebration: Live-On-Tape.

Το Eurovision Song Celebration πραγματοποιήθηκε και πέρσι, τις ημέρες που θα λάμβαναν χώρα οι δύο ημιτελικοί, αποκαλύπτοντας μας τότε την σειρά εμφάνισης.

Πως σας φαίνονται οι νέες αυτές εκπλήξεις της EBU και των διοργανωτών;

Πηγή: Eurovision.tv
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *