American Song Contest: Ξεκίνησε η υποβολή συμμετοχών!

Μπορεί το Eurovision Asia Contest να αποτελεί παρελθόν, δεν συμβαίνει το ίδιο όμως στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Οι παραγωγοί του American Song Contest δεν χάνουν καθόλου χρόνου και ξεκίνησαν ήδη την συλλογή συμμετοχών. Το logo μάλιστα, επηρεασμένο από την πρόσφατη νίκη της Ιταλίας στον διαγωνισμό της Eurovision, θυμίζει έντονα το αντίστοιχο logo του Φεστιβάλ του Sanremo!

Με βάση τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, τον μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό στον κόσμο με ιστορία 65 ετών και 200 ​​εκατομμύρια θεατές ετησίως, ο Αμερικανικός Διαγωνισμός Τραγουδιού θα εμφανίζει ζωντανές παραστάσεις πρωτότυπων τραγουδιών που θα αντιπροσωπεύουν και τις 50 πολιτείες, πέντε περιοχές των ΗΠΑ και την πρωτεύουσα του έθνους μας. Κάθε πρωτότυπο τραγούδι θα διαγωνιστεί σε μια σειρά τηλεοπτικών εκδηλώσεων LIVE για να κερδίσει την ψήφο της χώρας για το καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι.

Από indie έως pop, συγκροτήματα, DJ, ραπ έως τραγουδιστές-τραγουδοποιούς, σε δισκογραφική ή ανεξάρτητους, θα παρουσιάσουμε μια ποικιλία από καλλιτέχνες σε όλα τα είδη από όλη τη χώρα.

Στον διαγωνισμό δικαιούνται να λάβουν μέρος πολίτες των ΗΠΑ, αλλά και νόμιμοι μετανάστες. Όπως είχε ανακοινωθεί εξ αρχής, εκτός των 50 πολιτειών και της πρωτεύουσας των ΗΠΑ, θα συμμετάσχουν πολίτες της Αμερικανικής Σαμόα, του Γκουάμ, των Νήσων της Βόρειας Μαριάνας, του Πουέρτο Ρίκο και των Παρθένων Νήσων των ΗΠΑ.

Κάθε επίδοξος διαγωνιζόμενος μπορεί να υποβάλει μόνο ένα τραγούδι, διάρκειας μέχρι 5 λεπτά, το οποίο φυσικά να είναι πρωτότυπο, όπως και στον διαγωνισμό της Eurovision.

Σύμφωνα με τoυς κανονισμούς, οι παραγωγοί αναφέρουν επίσης ότι η μαγνητοσκόπηση θα πραγματοποιηθεί στο Λος Άντζελες και την Ατλάντα, αφήνοντας την πόρτα ανοιχτή και για άλλες τοποθεσίες.

Εάν έχετε επιλεγεί ως συμμετέχων, θα πρέπει να είστε διαθέσιμοι για περίπου τέσσερις (4) εβδομάδες (πιθανώς μεγαλύτερες ή μικρότερες) κάποια στιγμή μεταξύ 11 Φεβρουαρίου 2022 ή περίπου έως και στις 12 Απριλίου ή περίπου, 2022 (οι πραγματικές ημερομηνίες υπόκεινται σε αλλαγή κατά την αποκλειστική διακριτική ευχέρεια του παραγωγού) και να είστε πρόθυμοι να ταξιδέψετε στις περιοχές του Λος Άντζελες, της Καλιφόρνια και της Ατλάντα, της Γεωργίας (και πιθανώς σε άλλες τοποθεσίες) ως μέρος της παραγωγής.

Για όσους ενδιαφέρονται να στείλουν συμμετοχή, μπορούν να απευθυνθούν στο παρακάτω ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:

americansongsubmissions.com 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το American Song Contest!

Πηγή: wiwibloggs
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *