Eurovision 2021: Τα στοιχήματα για τη βαθμολογία των επιτροπών – Σε ποια θέση είναι η Ελλάδα ;

Με κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες να απομένουν για τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού της Eurovision 2021, οι πρώτες στοιχηματικές επιλογές για τον νικητή των κριτικών επιτροπών έχουν ήδη εμφανιστεί σε κάποιες στοιχηματικές εταιρείες.

Με τις κριτικές επιτροπές να καθορίζουν κατά 50% το τελικό αποτέλεσμα, η σημασία τους είναι ιδιαίτερα βαρύνουσας σημασίας για το τελικό αποτέλεσμα.

Ως πρώτο φαβορί για νίκη στην ψηφοφορία των κριτικών επιτροπών είναι η Αυστρία και η Γαλλία με απόδοση 2,90. Και ενώ η παρουσία της Γαλλίας στην κορυφή δεν θα πρέπει να θεωρείται έκπληξη δεδομένης της δυναμικής του τραγουδιού, η αντίστοιχη της Αυστρίας είναι προκαλεί ερωτηματικά για τα κριτήρια των bookers.

Τρίτη βρίσκεται η Μάλτα και τέταρτη η Ελβετία, οι οποίες αποτελούν το δεύτερο και το τρίτο φαβορί του φετινού διαγωνισμού. Στην πέμπτη θέση συναντά κανείς την Ρωσία, στην έκτη τη Φινλανδία και στην έβδομη τη Βουλγαρία σε αποδόσεις μεταξύ 5,10 και 6,50.

Στην όγδοη θέση βρίσκεται η Ελλάδα. Η χώρα μας ξεκινάει – σύμφωνα με τους bookers – από μία πολύ καλή βάση αναφορικά με την ψήφο των επιτροπών, παρά το γεγονός πως έχει να μπει στη δεκάδα στην ψηφοφορία τους από το 1993 και την Καίτη Γαρμπή.

Τη δεκάδα συμπληρώνουν η Ισλανδία και η Σουηδία, οι οποίες κυμαίνονται σε αποδόσεις μεταξύ 7,50 και 8,60. Στην ενδέκατη θέση βρίσκεται το τέταρτο φαβορί του φετινού διαγωνισμού. η Ιταλία.

Η Κύπρος βρίσκεται στη 16η θέση των στοιχηματικών πινάκων, με ενδεχόμενη νίκη της Μεγαλόνησου στις επιτροπές να δεκατριπλασιάζει τα χρήματα εκείνου που θα ποντάρει σε αυτήν.

1 reply
  1. C.G
    C.G says:

    Ποια Αυστρία; Να δω την Αυστρία να κερδίζει τις επιτροπές να χάσω πάσα ιδέα. Ο Αυστριακός τραγουδιστής έχει μια καλή φωνή αλλά υπάρχουν πολλές καλύτερες, το τραγούδι είναι επιεικώς μέτριο και η σκηνική παρουσία τίποτα το ιδιαίτερο. Οπότε με τι κριτήρια φαβορί για νίκη στις επιτροπές. Οι οποίες παρεμπιπτόντως μόνο στο μυαλό μας τις έχουμε ότι ψηφίζουν με ποιοτικά καλλιτεχνικά κριτήρια. To 2019 η Ελβετία με τον Λούκα Χάνι ήταν 6ος στις επιτροπές και η Μάλτα με το Καμιλιον δεκάδα την στιγμή που η Σλοβενία με το Sebi ήταν 16η και η Σερβία με το Kruna 20η. Άρα ποια ποιότητα και φωνές κτλ ψηφίζουν έτσι ώστε να θεωρούν ότι θα ψηφίσουν για πρωτιά την Αυστρία;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *