Eurovisionfun: Ναι χαρήκαμε και πανηγυρίσαμε πολύ και δεν θα απολογηθούμε σε κανέναν!

Διάφορα βίντεο κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, όπου κατά βάση ξένες ιστοσελίδες σχολιάζουν ζωντανά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision στο YouTube και στα οποία εμφανίζεται η ομάδα μας να πανηγυρίζει, μόλις αντιλαμβανόμαστε πως έχουμε εξασφαλίσει μία θέση στο τοπ10 της τελικής βαθμολογίας.

Το αξιοπερίεργο είναι όμως πως η κίνηση μας αυτή, ερμηνεύθηκε ως αγένεια απέναντι στην συμμετοχή της Βουλγαρίας. Στα σχόλια λοιπόν των wiwibloggs, escunited, eurovoxx κλπ, έχουμε να πούμε πως ουδεμία σχέση έχει ότι η χαρά μας είναι γιατί απλά περάσαμε την Βουλγαρία. Το ίδιο θα πράτταμε, ξανά και ξανά αν μας δίνονταν η ευκαιρία, όποια χώρα αν ήταν στην θέση της Βουλγαρίας.

Μπορεί σε κάποιους να φάνηκε υπερβολικό αυτό το ξέσπασμα. Ήταν όμως όπως βλέπετε μία αυθόρμητη αντίδραση όλων μας, για την μεγάλη επιτυχία της Stefania και της πατρίδας μας, που μετά από οχτώ ολόκληρα χρόνια επέστρεψε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ήταν και ανακούφιση για αυτό το υπέροχο και ταλαντούχο πλάσμα, που πήρε το αποτέλεσμα που άξιζε. Ανακούφιση και για την ΕΡΤ, που δικαιώθηκε, για μία σοβαρή και υπεύθυνη προσπάθεια, που άξιζε το καλό αποτέλεσμα.

Για όλους λοιπόν αυτούς τους λόγους και γιατί όλοι οι άνθρωποι του Eurovisionfun, ήμασταν στο Ρότερνταμ για να στηρίξουμε με κάθε τρόπο την ελληνική συμμετοχή, χωρίς αστερίσκους, χωρίς υποσημειώσεις (δεν ήταν και πολλοί αυτοί που το έπραξαν αυτό), νομίζουμε πως με την αντίδρασή μας αυτή, εκφράσαμε όλους εσάς που αγαπήσατε αυτό το κορίτσι και το Last Dance και δεν ήσασταν εκεί για να φωνάξετε μαζί μας!

Εμείς κάθε φορά που το βλέπουμε αυτό το βίντεο το απολαμβάνουμε με την καρδιά μας, ελπίζουμε και εσείς:

Ευχαριστούμε για τα εκατοντάδες σχόλια που αφήσατε στο YouTube, προς υπεράσπιση και εξήγηση της αντίδρασης μας.

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

11 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Προσωπικά από τη στιγμή που τόσο εγώ, όσο και η παρέα μου αντιδράσαμε όπως κι εσείς (εκείνη τη στιγμη) δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο το ξέσπασμα χαρά σας. Ίσα – ίσα!

    Να πω βέβαια την αλήθεια ανακούφιση και χαρά για την ΕΡΤ ΔΕΝ ένιωσα, ούτε έχω έχω νιώσει ποτέ ανακούφιση & χαρά για την ΕΡΤ επειδή πήγαμε καλά στην Eurovision. Και πάνω σ’ αυτό έχω μια ερώτηση και αν θέλετε απαντάτε. Είστε εργαζόμενοι στην ΕΡΤ ή την εκπροσωπείτε με κάποιο τρόπο και αισθανθήκατε χαρά για το δημόσιο κανάλι;

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Το εξηγουμε στο αρθρο μας φιλτατε…χαρηκαμε γιατι δικαιωθηκε μετα τα οσα ακουγε ολο το προηγουμενο διάστημα…

      Απάντηση
      • gogos
        gogos says:

        Στο άρθρο σου αναφέρεις ότι δικαιώθηκε για την σωστή δουλειά που έκανε, όχι για όσα άκουγε… Αλλά και πάλι δεν κατανοώ την δική σου/σας χαρά για την ΕΡΤ.
        Τέλος πάντων δεν θα γίνω “κριτής” στην χαρά κάποιου, αλλά μου φάνηκε ξεκούδουνο το “ανακουφίστηκα για την ΕΡΤ”.
        Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.

        Απάντηση
        • Giannis Argyriou
          Giannis Argyriou says:

          Το προβλημα σου ποιο ειναι δεν καταλαβαινω; Στην Eurovision συμμετεχουν οι εθνικες ραδιοτηλεορασεις, εν προκειμενω για εμας η ΕΡΤ. Καποιοι ολο το προηγουμενο διαστημα κραζαν την ΕΡΤ κ καποιοι λιγοι μεταξυ αυτων κ εμεις, ειχαμε εμπιστοσυνη γτ βλεπαμε την δουλεια που γινεται. Η απορια σου κ το ξεκουδουνο που ειναι;

          Απάντηση
          • gogos
            gogos says:

            Δεν έχω κάποιο πρόβλημα φίλτατε. Είδες να αναφέρω ότι έχω πρόβλημα με τον ενθουσιασμό σου με την ΕΡΤ;; Απλά δεν κατανόησα τον λόγο που ένας φαν του διαγωνισμού και ταυτόχρονα αρθρογράφος δηλώνει ανακουφισμένος για την ΕΡΤ. Επίσης είπα, “δεν θα γίνω “κριτής” στην χαρά κάποιου…”.

            Το να μην κατανοεί κάποιος την χαρά κάποιου τρίτου, για κάτι συγκεκριμένο (όπως τώρα εγώ για την ΕΡΤ), δεν σημαίνει αυτομάτως ότι έχει πρόβλημα με αυτή τη χαρά.

            Το “ξεκούδουνο” (για μένα) είναι ότι κανείς φαν δεν έχω δει να δηλώσει ανακουφισμένος που ο δημόσιος φορέας τα πήγε καλά, παρα το όποιο κράξιμο μπορεί να έχει δεχθεί. Αυτό είναι για μενα το “ξεκούδουνο” και τίποτ’ άλλο!
            ΚΑΙ ξαναλέω (για τελευταία φορά) ποτέ δεν έγινα και δεν θα γίνω κριτής στη χαρά κάποιου με οτιδήποτε! Μπορώ όμως (όπως ΟΛΟΙ) κάτι που μου προκαλεί εντύπωση και απορία για κάτι που δεν έχω ξανα δει-ακούσει να το διατυπώνω και να ρωτώ μήπως το καταλάβω.
            Αν θα το δεχτώ ή όχι είναι άλλο θέμα, αλλά θα το σεβαστό.

            Πρόβλημα πάντως ΔΕΝ έχω με τέτοια θέματα και δεν θα πρεπε να το εκλάβεις έτσι.

  2. Stavros
    Stavros says:

    Ρε παιδια αν ειναι δυνατον, οι αλλοι κανουν λες και εγινε καποιο εγκλημα. Και οι ιδιοι ετσι κανουν, τσιριζουν και χαχανιζουν απλα το κανουν την ωρα που φωναζει κ το κοινο και δεν ακουγεται τοσο εντονα. Απο την στιγμη που ολοι μας αντιδρασαμε καπως ετσι ποιο ειναι το προβλημα τους;; Συγχαρητήρια για την ενημερωση ολο αυτο το διαστημα παιδια, τοσο για την Ελλαδα αλλα κ για τις αλλες χωρες

    Απάντηση
  3. ΠΕΤΡΟΣ
    ΠΕΤΡΟΣ says:

    Έτσι είμαστε εμείς οι Έλληνες και σε όποιον αρέσουμε. Ο νικητής αποδίδει πανηγυρισμούς για την επιτυχία… γιατί όχι και μια άλλη επιτυχία?. Γιατί για εμάς είναι μια επιτυχία αυτό που έγινε. Όπως εμείς πανηγυρίσαμε σπίτια μας εδώ στην Ελλάδα έτσι πανηγυρίσατε και εσείς. Θα ντραπούμε και γι’ αυτό?. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ . Το ίδιο θα κάνατε και στην ARENA , εεε και σιγά χαρήκατε στο Press Center που είναι δίπλα …anyway Παιδιά σας ευχαριστούμε για ολο αυτο το ταξίδι, ευχαριστουμε για την ενημέρωση που μας δίνατε σε πραγματική ώρα. Κάποιοι σας θεώρησαν υπερβολικούς για τα στοιχεία που δίνατε για τις εμφανίσεις της Ελλάδας ΒΓΗΚΑΤΕ ΣΩΣΤΟΙ Κάποιοι σας θεώρησαν υπερβολικούς για τους πανηγυρισμούς. ΒΓΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΩΣΤΟΙ γιατί απλά και αυτοί στο σπίτι τους έτσι έκαναν …γιατί σπίτι σας ήταν όλες αυτές τις εβδομάδες ο χώρος εκεί και όπως έκανε τα δικά του ο καθένας απο τους ξένους όλο αυτο το καιρό εκεί μέσα εσείς το κάνατε στο τέλος.

    Απάντηση
  4. Panagiotis
    Panagiotis says:

    Καλησπέρα σας ,αυτή η αντίδραση έγινε από όλους μας που αγαπάμε πραγματικά αυτό το θεσμό .Μπορεί να μην μας κατέγραψε η κάμερα αλλά αυτή την αντίδραση είχαμε όλοι πάνω κάτω .Στην συγκεκριμένη περίπτωση βλέπουμε η ΕΡΤ να στιριζει τον διαγωνισμό σε όλα τα επίπεδα ,Στήριξε τόσο την Στεφανία όσο και όλη την ελλήνικη απόστολη .Επιδη την συμμέτοχη την φετινή εκτός από την ΕΡΤ και το team το δικό σας και άλλα fun club δεν στηρίχτηκε από κανέναν άλλον και είναι κάτι στενάχωρο αυτό ,το αποτέλεσμα είναι μια δικαίωση .Σας ευχαριστούμε που μας είχατε συνεχώς ενήμερους ,αλλά και πάντα με θετική ενέργεια και αισιοδοξία .Σας ευχαριστούμε έναν προς έναν ,μπράβο σας ,και του χρόνου !!

    Απάντηση
  5. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Οι wiwibloggs και οι escunited ας ασχολούνται καλύτερα με τα μηδενικά των χωρών τους και τις “σκιές” που τους ενοχλούσαν κατά τη διάρκεια των προβων της Ελλάδας…
    Όλοι οι Έλληνες (ειδικά οι eurofans στην Ελλάδα) έτσι αντιδράσαμε λιγο-πολύ όταν και επίσημα μπήκαμε στην δεκάδα. Έτυχε να ήταν η Βουλγαρία αυτή η χώρα που έμεινε οριακά (πολύ οριακά και πραγματικα στις λεπτομέρειες) εκτός δεκάδας, δεν έδειξε αυτή η συμπεριφορά καμιά ασέβεια και πραγματικά δεν έχει να απολογηθεί κανείς σε κανέναν για έναν αυθόρμητο πανηγυρισμό. Με την ίδια λογική όταν ανακοινώθηκε η βαθμολογία της Ελβετίας οι πανηγυρισμοί των Ιταλών θα έπρεπε να θεωρηθούν “προσβολή” προς τους Ελβετούς και όχι ενθουσιασμός της νίκης της χώρας τους…
    Σε δουλειά να βρισκόμαστε είναι τα δύο αυτά sites και κάνουν την τρίχα τριχιά, προωθώντας συγκεκριμένες χώρες και συμφέροντα…

    Απάντηση
  6. Χρήστος
    Χρήστος says:

    Θα συμφωνήσω με τους παραπάνω, την ίδια αντίδραση είχαμε και μεις (θα πω και πιο έντονα αρκετοί απο εμάς). Ημασταν σε μια φάση που ήταν να βγούμε 11οι και δεν υπήρχε περίπτωση να μπούμε 10αδα με μια βουλγαρια με μόλις 30 ποντους πίσω μας να περιμένει πόντους. Ήμασταν τυχεροί όσο δεν πάει, ώστε η Βουλγαρία και η κάθε Βουλγαρία να μην πάρει 1 με 2 πόντους παραπάνω και μας πετάξει έστω και για λίγο εκτός δεκάδας. Εξ’ου και η πολλαπλάσια χαρά που πήραμε. Προσωπικά με θυμάμαι να λέω με μια πικρια: οχι ρε γαμ 11-12 θα βγούμε για λίγο δεν τα καταφέραμε. Αυτοί όλοι που σχολίασαν αρνητικά τις αντιδράσεις δεν έκατσαν να μετρήσουν τις θέσεις να δουν γιατι πανηγυρίσαμε. Οπως πολύ εύστοχα γράφετε και σεις ουδεμία σχέση έχει με τη συγκεκριμένη χώρα και συμμετοχή. Μακάρι να χαρούμε και του χρόνου τόσο, λοιπόν!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *