Μάρτιος: Απόλυτος κυρίαρχος το Eurovisionfun | Παραμένει σε ρηχά νερά ο ανταγωνισμός!

Ένας ακόμη μήνας ολοκληρώθηκε και το Eurovisionfun παραμένει σταθερά στην κορυφή της επισκεψιμότητας σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ βρίσκεται και μεταξύ των τεσσάρων πιο δημοφιλών ιστοσελίδων της Eurovision παγκοσμίως!

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Google Analytics όπως αυτά δημοσιεύθηκαν στο similarweb, κατά τον Μάρτιο το Eurovisionfun επισκέφθηκαν 259.400 επισκέπτες.  Το site μας βρέθηκε ακόμα ψηλότερα τόσο στην παγκόσμια, όσο και στην ελληνική κατάταξη. Παγκοσμίως το Eurovisionfun βρίσκεται στην θέση νο. 196.878 και στην Ελλάδα στην θέση νο. 3.208.

Αντιθέτως τα δύο μικρά ελληνικά site δεν μπορούν να ξεφύγουν από τα μικρά νούμερα, αποδεικνύοντας πως οι αναγνώστες τους έχουν εγκαταλείψει για τα καλά. 

Τον ogaegreece επισκέφθηκαν 59.000, ενώ έπεσε στην κατάταξη τόσο παγκοσμίως, όσο και στην Ελλάδα. O infegreece για πρώτη φορά μετά από μήνες καταγράφεται παρουσιάζοντας άνοδο. Σημείωσε 29.800 επισκέπτες τον Μάρτιο, όντως όμως πολύ χαμηλά τόσο παγκοσμίως, όσο και εγχώρια.

Πρακτικά τα παραπάνω σημαίνουν, πως οι δύο ανταγωνιστές μας μαζί έχουν το 1/3 της δικής μας επισκεψιμότητας, επιβεβαιώνοντας πως η τεράστια διαφορά που υπάρχει υπέρ του Eurovisionfun δεν είναι τυχαία, αλλά μία καταγεγραμμένη αναγνωστική συνήθεια του κοινού.

Σε σχέση όμως και με τις μεγάλες ιστοσελίδες του εξωτερικού το Eurovisionfun βρίσκεται πολύ ψηλά. Ειδικότερα είναι η τέταρτη δημοφιλέστερη ιστοσελίδα για τον διαγωνισμό, πίσω μόνο από το Eurovisionworld, το Wiwibloggs και το Eurovoix. Τα δέκα δημοφιλέστερα euro sites για τον μήνα Μάρτιο ήταν:

  • Eurovisionworld 7.400.000 επισκέπτες
  • Wiwibloggs 1.500.000 επισκέπτες
  • Eurovoix 665.000 επισκέπτες
  • Eurovisionfun 259.000 επισκέπτες
  • Escxtra 172.000 επισκέπτες
  • Escunited 168.000 επισκέπτες
  • Escplus 162.000 επισκέπτες
  • Esctoday 146.000 επισκέπτες
  • Aussievision 141.000 επισκέπτες
  • Escbubble 130.000 επισκέπτες

Όλα τα στοιχεία μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.

Φυσικά κανείς στην ομάδα του Eurovisionfun δεν εφησυχάζει, αφού πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα βρίσκονται στα σκαριά. Μείνετε συντονισμένοι εδώ, καθώς στον Απρίλιο θα μάθουμε όλα τα νέα για την προετοιμασία των συμμετεχόντων λίγο πριν ξεκινήσουν οι πρόβες στο Λίβερπουλ.

Τα live μας στο κανάλι μας στο YouTube θα συνεχιστούν με αμείωτο το ενδιαφέρον, όπως και νέες συνεντεύξεις και πλούσιο υλικό θα δημοσιεύεται συνεχώς και εκεί.

Μέσα από τα social media μας θα συνεχίσουμε την διάδρασή μας, ενώ και στο μοναδικό ουσιαστικά γκρουπ υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στον διαγωνισμό, θα ανταλλάσσουμε απόψεις με επίκεντρο φυσικά τον αγαπημένο μας θεσμό!


Σας ευχαριστούμε!

Μην ξεχνάτε πως το σπίτι της Eurovision στην Ελλάδα είναι εδώ!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *