Ελλάδα: Ακούστε δύο από τα υποψήφια τραγούδια των Mobvibe για την Eurovision 2022!

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση των πέντε φιναλίστ της τελικής φάσης επιλογής της ΕΡΤ για την Eurovision 2022, το συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη, Mobvibe, που κατέθεσε επίσης την δική του πρόταση για τον διαγωνισμό, δίνει στην δημοσιότητα δύο από τα υποψήφια τραγούδια που κατέθεσε στην κρίση της επιτροπής.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που μας απέστειλαν, οι Mobvibe εκφράζουν την λύπη τους που δεν είναι μέσα στους φιναλίστ, αλλά ανανεώνουν το ραντεβού τους για την Eurovision 2023.

Είμαστε προφανώς λυπημένοι που δεν προκριθήκαμε στην πεντάδα αλλά, παρόλο που θα προτιμούσαμε εθνικό τελικό γιατί θα επικύρωνε με τον πλέον αξιοκρατικό τρόπο τον τελικό εκπρόσωπο, εμπιστευόμαστε την κρίση της ΕΡΤ και ευχόμαστε καλή επιτυχία και στους 5 φιναλίστ. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Eurovision 2023!

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε τα δύο από τα τρία υποψήφια τραγούδια που κατέθεσαν στην επιτροπή της ΕΡΤ:

Πως σας φαίνονται τα δύο τραγούδια των Mobvibe; Θα είχαν τύχη στην σκηνή της Eurovision;

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. T.R
    T.R says:

    Mpravo tous gia tin axioprepi stasi tous pou den kataferan na mpoun stin 5ada, tin empistosini pou deihnoun stin ERT, kai tis evhes stous 5 epikratesterous. Otan ”apotihis” fetos, na xanadokimasis tou hronou kai na min ta paratisis. Oso afora ta 2 tragoudia tous, sosta den prokrithikan giati den pistevo na ihan kamia tihi sti ”megali” skini. Alla opos lene kai oi idioi….randevou to 2023!

    Απάντηση
  2. Benedictos
    Benedictos says:

    Συμπαθητικά και ειδικά το δεύτερο, αλλά ως εκεί. Μακάρι να βγάλουν γρηγορα και οι άλλοι υποψήφιοι που δεν πέρασαν τα τραγούδια τους για να έχουμε άποψη έστω για το τί χάσαμε! Ελπίζω να μας ενημερώνετε κάθε φορά που βγαίνει κάποιο από αυτά στη δημοσιότητα!

    Απάντηση
  3. Dimitris
    Dimitris says:

    Τα τραγούδια κυριολεκτικά δεν πιστεύω να είχαν μεγάλη τύχη. Άντε να περνούσαμε τελικό στο τσακ. Επίσης χαίρομαι που τουλάχιστον αυτοί οι καλλιτέχνες επιθυμούν να ξανά προσπαθήσουν και δεν κράζουν την ΕΡΤ όπως έκαναν άλλοι. Τραγικό αυτό που δημοσίευσε ο άλλος συμμετέχοντας. Από τη στιγμή που η ΕΡΤ έδωσε προθεσμία μέχρι τις 10 Οκτωβρίου χωρίς να μιλάει για εθνικό τελικό (αυτό άρχισαν να το λένε άλλοι τις τελευταίες μέρες) δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εξαγριώθηκε τόσο. Ας δημοσιεύσει τα τραγούδια να δούμε πως ήταν.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *