Κύπρος: Ο Fatjon Miftari παραγωγός της συμμετοχής;

Ενώ το ΡΙΚ συνεχίζει να κρατά κλειστά τα χαρτιά του για την Eurovision 2022, ένα story που ανάρτησε στο προφίλ του ο Alex P, προδίδει ίσως το γεγονός πως ο Fatjon Miftari γνωστός Αλβανός παραγωγός, εργάζεται με τον πρώτο για την κυπριακή συμμετοχή στον φετινό διαγωνισμό.

Ελάχιστα γνωρίζουμε σχετικά με την φετινή κυπριακή συμμετοχή. Όλα δείχνουν πως η Ανδρομάχη από την PANIK Records, θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο Τορίνο, με ένα τραγούδι σε σύνθεση του Alex P. Φαίνεται πως την ομάδα συμπληρώνει ο Νίκος Γκιουλετζής, γνωστός μουσικός στην Ελλάδα με πολλές και σημαντικές συνεργασίες, αλλά και ο Fatjon Miftari μουσικός παραγωγός της γειτονικής μας χώρας. Τελευταία του κυκλοφορία ήταν το Lajkat της Anxhela Peristeri, περσινού εκπροσώπου της Αλβανίας στον διαγωνισμό της Eurovision.

Το ΡΙΚ αναμένεται να ανακοινώσει τόσο το όνομα του καλλιτέχνη, όσο και το τραγούδι στο τέλος της προθεσμίας που έχει θέσει η EBU συμμετέχουσες χώρες της Eurovision 2022, δηλαδή λίγο πριν την Κυριακή στις 13 Μαρτίου.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της Κύπρου στην Eurovision 2022!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Το κυπριακό στοιχείο που ακριβώς θα είναι είπαμε;
    Ας ελπίσουμε να είναι κάτι καλό αλλά δεν περιμένω πολλά… Ίσως κατι σαν το Μάτα Χάρι ή το loco loco..

    Απάντηση
  2. Greco London
    Greco London says:

    Καμια ιδέα ποτε θα βγει το βίντεο της ελληνικής συμμετοχής; Κάθε μέρα ανεβαίνει στο διαδίκτυο το demo της συμμετοχής μας και μετά το κατεβάζουν. Δεν κάνει πολύ καλό αυτό.. Αν ειναι έτοιμο θα πρέπει να το βγάλουν πιστευω πολύ σύντομα. Φέτος μια απο τις λιγοστές φορες που δεν έχουν ακόμη ανακοινώσει ποτε θα βγει.. Το demo το άκουσα και μου άρεσε πολύ απλά θέλω να το ακούσω ολοκληρωμένο και με το βίντεο.. Επισης αναμένω και τη δικη σας αποψη όταν βγει με το καλό. Ευχαριστώ

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *