Βουλγαρία: Αινιγματικό tweet από την δημόσια τηλεόραση με τον Kristian Kostov!

Ένα tweet του επίσημου λογαριασμού της βουλγαρικής δημόσιας τηλεόρασης για τον διαγωνισμό της Eurovision έχει πυροδοτήσει σενάρια και φήμες.

Στο tweet αυτό αναφέρονται κάποιοι στίχοι του Intention, του τραγουδιού δηλαδή με το οποίο οι Intelligent Music Project θα εκπροσωπήσουν την Βουλγαρία στην Eurovision 2022, υπάρχει μία φωτογραφία του Kristian Kostov και γράφει σύντομα…

Στην συνέχεια η BNT πόσταρε ένα ακόμη tweet. Πιθανότατα μία ημερομηνία: 15/03, δηλαδή 15 Μαρτίου. Προφανώς τότε θα αποκαλύψουν την έκπληξη αυτή. Παρεμπιπτόντως στις 15 Μαρτίου έχει γενέθλια ο Kristian Kostov!

Αυτό που κάνει πιο ενδιαφέρουσα την ιστορία είναι ότι έχουν διαγράψει όλα τα tweets που αφορούσαν τους Intelligent Music Project, ακόμα και το retweet για την συμμετοχή του συγκροτήματος στο Eurovision pre party στο Άμστερνταμ!

Σας υπενθυμίζουμε πως ο Kristian Kostov εκπροσώπησε την Βουλγαρία στην Eurovision 2017, καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση, την καλύτερη θέση που έχει ποτέ πάρει η χώρα στον διαγωνισμό.

Τι μπορεί να σημαίνει το παραπάνω; Είναι απλά μια συνεργασία των Intelligent Music Project με τον Kristian Kostov; Θα κάνουν μία διασκευή του Intention μαζί ή είναι κάτι μεγαλύτερο;

Σύντομα θα το μάθουμε…

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Βουλγαρίας στην Eurovision 2022!

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. James
    James says:

    Θα φτάσει η ώρα που θα λήξει η προθεσμία υποβολής των τραγουδιών και θα καταλήξουμε όλες οι χώρες να στείλουν άλλον εκπρόσωπο από αυτόν που είχε αποφασιστεί αρχικά…

    Απάντηση
  2. Ben
    Ben says:

    Και πολύ άργησαν. Η Βουλγαρία είναι ο νούμερο ένα στρατηγικός παίχτης της Eurovision και φυσικά ήταν προφανές από τον Δεκέμβριο οτι θα αντικαταστήσουν την πρόταση τους με κάποια άλλη, προσωπικά το γράφω εδω από την πρώτη στιγμή. Το αν ήταν σίγουρο εξ αρχής οτι ο Kostov θα ερμηνεύσει με τη μορφή μπαλάντας το τραγούδι τους δεν το γνωρίζω, ή αν σκόπευαν να αλλάξουν εντελως τραγούδι. Αλλά σίγουρα δεν θα έμεναν με την αρχική επιλογή τους.

    Απάντηση
    • James
      James says:

      Δηλαδή ένα τραγούδι κάτω του μετρίου αν το ερμηνεύσει ένας καλλιτέχνης που έχει διακριθεί παλιά στον διαγωνισμό αυτομάτως το κάνει τραγουδάρα;
      Αν το τραγούδι μείνει το ίδιο δεν θα έχει καμία τύχη θεωρώ όπως επίσης θεωρώ απαράδεκτο να αλλάξεις εκπρόσωπο χωρίς κανέναν προφανή λόγο .

      Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Μετά από αυτό το Tweeter οι στοιχηματικες έχουν ανεβάσει την Βουλγαρία από την 41η στην 3η θέση…
    Δεν ξέρω ποια θα είναι τελικά η συμμετοχή τους αλλά τα στοιχήματα δημιουργούν τάσεις ξεκάθαρα και μόνο κακό κάνουν στον διαγωνισμό. Σχεδόν το έχουν γελοιοποιήσει το θέμα. Για παράδειγμα το περσινό αποτέλεσμα της Μάλτας… Σταθερά τριάδα στα στοιχήματα (ανάθεμα πόσο χρήματα έδωσαν για αυτό), τσίμπησε έτσι την 3η θέση στις επιτροπές και στο κοινό με το ζόρι συγκέντρωσε 50 βαθμούς.

    Απάντηση
  4. Stavros
    Stavros says:

    Τα στοιχηματα εχουν καταντησει γελοια μη πω εμετικα. Χανεται ολη η μαγεια του διαγωνισμου με τα δηθεν “φαβορι”. Παλαιοτερα καθοσουν να δεις τον διαγωνισμο και πλην 2-3 τραγουδιων τα υπολοιπα μπορουσαν να καταληξουν σε οποιαδηποτε θεση! Ευτυχως υπαρχει ακομα δικαιοσυνη και τα αθλια τραγουδια που “προμοταρονται” απο στοιχηματα&επιτροπες καταποντιζονται απτο κοινο.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *