Ελβετία: Με τον Marius Bear και το “Boys Do cry” στην Eurovision 2022;

Έντονη φημολογία έχει ξεσπάσει το τελευταία 24ωρο πως ο νεαρός καλλιτέχνης Marius Bear και το “Boys Do Cry” θα είναι ο εκπρόσωπος της Ελβετίας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision!

Συγκεκριμένα, η Ελβετική εφημερίδα “Blick Speulates” αναφέρει πως το κανάλι πιθανότατα έχει επιλέξει τον Marius και το τραγούδι “Boys Do Cry” και το Ελβετικό site “Douzepoints.cz” ανέφερε πως ο καλλιτέχνης μέσω του λογαριασμού του στο Instagram έδειξε ότι έκανε γυρίσματα με τον Jean-Marc Richard, τον εκπρόσωπο τύπου της Eurovision για την Ελβετία.

Όσον αφορά το τραγούδι, ο Marius είχε ήδη δημοσιεύσει πως το single θα έβγαινε στη δημοσιότητα το Μάρτιο και σύμφωνα με έντονη φημολογία στα Ελβετικά μέσα, ένα τραγούδι με τον ίδιο τίτλο είχε κατατεθεί στο κανάλι της Ελβετίας. Το “Boys Do Cry” έχει διάρκεια 2 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα, ιδανικό για το διαγωνισμό, και στην ιστοσελίδα Genius, ιστοσελίδα που αναρτώνται οι στίχοι τραγουδιών, βρίσκεται στην κατηγορία Eurovision Song Contest 2022 album.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε ένα στιγμιότυπο του τραγουδιού που κάνει το γύρω του διαδικτύου:

Λίγα λόγια για τον Marius Bear

Ο 29χρονος Marius Bear έχει κερδίσει το βραβείο Καλύτερου Ταλέντου στα Ελβετικά μουσικά βραβεία το 2019 και κυκλοφόρησε, την ίδια χρονιά, το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο “Not Lound Enough”. Το 2020 κυκλοφόρησε μια επανέκδοσή του “I wanna dance with somebody” της Whitney Houston και το τραγούδησε και ζωντανά στην Ελβετική εκπομπή “I Can See your Voice”. Το cover αυτό έχει συγκεντρώσει πάνω από 3.4 εκατομμύρια streams στο Spotify. Ο Marius έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα και δύο ακόμα single με τίτλο “Evergreen” και “Roses”.

Μπορείτε να πάρετε ένα δείγμα της μουσικής του παρακάτω:

Η Ελβετία θα ανακοινώσει αύριο 8 Μαρτίου τον εκπρόσωπο της για το Τορίνο, οπότε μένουν λίγες ώρες για να επιβεβαιωθεί ή να διαψευσθεί η είδηση.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νεότερα του φετινού διαγωνισμού!

Πηγή: ESCXTRA 

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. G
    G says:

    Ελπίζω σε ένα θαύμα και να είναι fake news. Αν και για να το ανεβάζετε σαν άρθρο, μάλλον είναι fact. Με τόσες μπαλάντες βλέπω Ισπανία να χτυπάει τοπ 5 φέτος

    Απάντηση
  2. James
    James says:

    Βάση αυτού που άκουσα δεν μπορώ να πω πως μου δίνει την αίσθηση του φαβορί.Κριμα γιατί πίστευα πως η Ελβετία φέτος θα κάνει την έκπληξη.
    Έχω αρχίσει να πιστεύω πως αν το δικό μας κομμάτι είναι τόσο καλό όσο λένε μπορεί να διεκδικήσουμε και την νίκη.Ειδωμεν.Κοντός ψαλμός……

    Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Μου βγάζει λίγο κάτι σε Κύπρο 2015…
    Λογικά δεν πρόκειται για απλές φήμες και σίγουρα θα περιμένω για την αυριανή επίσημη κυκλοφορία.
    Πάντως από αυτό το λίγο δεν με τρελαίνει χωρίς να σημαίνει πως είναι κακό.
    ΥΓ: θεωρώ αρκετά ισορροπημένη τη φετινή χρονιά μεταξύ slow tempo και up tempo κομματιών… Μη πω ότι τα δεύτερα ίσως εν τέλει υπερισχύσουν αριθμητικά(στον τελικό) αφού πολλά από τα slow tempo είναι οριακά άνευρα και κάπως generic (βλ. Μάλτα, βόρεια Μακεδονία, Μαυροβούνιο) και εκτιμώ ότι αρκετά θα μείνουν εν τέλει στους ημιτελικούς.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *