Αυστρία: Ακούστε το “Halo” των DJ LUM!X και Pia Maria για την Eurovision 2022!

Μέσα από την εκπομπή Wecker am Freitag του ραδιοφωνικού σταθμού Hitradio Ö3 κυκλοφόρησε και επίσημα η συμμετοχή της Αυστρίας στην Eurovision 2022 στο Τορίνο.

Πρόκειται για το “Halo” των DJ LUM!X και Pia Maria.

Ο DJ LUM!X ή αλλιώς Luca Michlmayr έχει αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό του, όπως το “The Passenger (LaLaLa)” και το “Thunder”. Το 2019, κυκλοφόρησε το τραγούδι “Monster” με τον Gabry Ponte, ο οποίος είναι γνωστός από το συγκρότημα Eiffel 65. Το τραγούδι έχει φτάσει τις 210 εκατομμύρια streams στο Spotify και έχει πουλήσει περισσότερα από 400.000 αντίτυπα στη Γερμανία. Συνολικά έχει από 10 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές στο Spotify και πολλαπλές πλατινένιες και χρυσές επιτυχίες.

Η Pia Maria (γεννηθείσα το 2003/2004) κατάγεται από την Aυστριακή περιοχή του Τιρόλου. Είναι εκπαιδευμένη μακιγιέζ και εργάζεται στο Κρατικό Θέατρο του Τιρόλου στο Ίνσμπρουκ. Γράφει τα δικά της τραγούδια από τα 16 της χρόνια.

Είδαμε ήδη από πέρυσι ότι η διαφορετικότητα μπορεί να είναι πολύ θετική στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, οπότε πιστεύω ότι η Αυστρία σίγουρα επιλέγει σωστά στέλνοντας δύο νέους να διαγωνιστούν. Στην ηλικία μας, υπάρχει πολύ λιγότερη πίεση πάνω μας, γιατί ακόμα κι αν κάτι πάει στραβά, θα ανοίξουν άλλες προοπτικές. Ως εκ τούτου, είμαστε πολύ πιο ελεύθεροι και μπορούμε να επικεντρωθούμε καλύτερα σε αυτό που πραγματικά θέλουμε και δεν θέλουμε να μεταφέρουμε ως μήνυμα. Πάντα με ενδιέφερε ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision. Είναι το μεγαλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις στην Ευρώπη και θέλω οπωσδήποτε να συμμετάσχω σε αυτό. Φυσικά είναι μια πρόκληση, αλλά θα συνεργαστούμε ως δίδυμο και θα υποστηρίξουμε και θα ωθήσουμε ο ένας τον άλλον

DJ LUM!X

Το “Halo” είναι ένα dance-pop κομμάτι και η Αυστρία φέτος έχει ως σκοπό να ξεσηκώσει το κοινό του διαγωνισμού.

Ακούστε το “Halo” στο video που ακολουθεί:

https://www.youtube.com/watch?v=tF6LY7lnVFU

Πως σας φαίνεται η επιλογή της Αυστρίας στον φετινό διαγωνισμό; Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια!

Η Αυστρία θα διαγωνιστεί στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού στις 10 Μαΐου.

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. James
    James says:

    Από το snippet που είχα ακούσει δεν περίμενα πως θα ήταν τόσο καλό.
    Έχει κάτι 90’s που μ αρέσει.
    Αν δεν το αποδώσει όμως σωστά στο live θα χάσει πολύ.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ραδιοφωνικό και ευχάριστο αλλά ως εκεί. Στους φανς θεωρώ θα αρέσει, θα ξεσηκώσει το στάδιο αλλά για εμένα παραμένει ένα αξιοπρεπές τραγούδι που ίσως θα ταίριαζε καλύτερα σε μια άλλη δεκαετία. 7,5/10. Καλή επιτυχία!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *