Demy και Νίκος Τερζής ενώνουν τις δυνάμεις τους | Ακούστε το νέο τους τραγούδι!

Δισκογραφική επιστροφή για την Demy, που ερμηνεύει ένα τραγούδι του Νίκου Τερζή. Πρόκειται για το Μίλια Μακριά, soundtrack  από την καθημερινή σειρά του STAR, Τρία Μίλια.

Η Demy επιστρέφει στο γνώριμο της μουσικό ύφος. Καθαρόαιμη pop μουσική, που υπηρέτησε πιστά και που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό. Το τραγούδι υπογράφει ο Νίκος Τερζής, ο οποίος επίσης έχει επιστρέψει δριμύτερος δισκογραφικά το τελευταίο διάστημα. Ο Νίκος Τερζής ήταν ο δημιουργός τριών πολύ πετυχημένων ελληνικών συμμετοχών (Ποια Προσευχή, Die For You και Shake It). Τους στίχους έχει γράψει ο Γιάννης Κότσιρας.

H γλυκύτατη Demy παρά την 19η θέση στην Eurovision 2017, μιλά πάντοτε με τα καλύτερα για την εμπειρία της από τον διαγωνισμό, χωρίς να κλείσει την πόρτα σε αυτόν. Σύντομα μάλιστα θα την δούμε στην ειδική εκπομπή της ΕΡΤ, μαζί φυσικά με την Amanda.

Εμείς ευχόμαστε τα καλύτερα στην Demy και γιατί όχι να την δούμε ξανά και στην σκηνή της Eurovision!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!


Μπορείτε να ψηφίσετε για τον Μεγάλο Τελικό του poll μας εδώ!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Camelaki
    Camelaki says:

    1) Ντεμυ: χωρίς να έχω κάτι με την κοπέλα δεν θα την ήθελα ξανά στον διαγωνισμό….καλλιτέχνης που τον καταπίνει η σκηνή σε έναν διεθνή διαγωνισμό μόνο ταλαντούχος δεν είναι….πχ η Καλομοίρα που την κορόιδευαν πολλοί όταν ψηφίστηκε να πάει ανέβηκε επάνω και την “έσπασε”!!!!!η Στεφανία πέρσι επίσης…ούτε το άγχος της φάνηκε ούτε τίποτα….η κοπελα δεν το χει και απορώ γιατί επιμένετε ορισμένοι….δεν είναι όλοι για όλα….

    2) Νίκος Τερζής: Έχει δώσει ρέστα με τα τραγούδια του Σασμου,το συγκεκριμένο είναι απλά ένα συνηθισμένο τραγούδι τίποτε περισσότερο..
    Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη δήλωσε πως δεν ενδιαφέρεται για τον διαγωνισμό πλεον και μάλιστα με τα λεγόμενα του προσπάθησε να αποποιηθεί του παρελθόντος του σ αυτόν…..

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *