Ελλάδα: Η εμφάνιση της Amanda μέσα από την Pala Olimpico! (video)

Το Eurovisionfun ήταν μέσα και στην Pala Olimpico, από όπου σας μεταφέρει την εμφάνιση της Amanda. Στο βίντεο βλέπουμε τους γονείς και τον αδερφό της Αμάντας αγκαλιασμένους με την ελληνική σημαία να στηρίζουν την κόρη τους.

Στην σύντομη κουβέντα που είχαμε μαζί τους, με έκπληξη ακούσαμε τους γονείς της Αμάντας να μας αναφέρουν πως ήμασταν η καθημερινή τους ενημέρωση για τα γιουροβιζιονικά δρώμενα. Δεν θέλησαν να κάνουν περαιτέρω δηλώσεις αφού όπως χαρακτηριστικά μας είπανε, το επίκεντρο της προσοχής μας πρέπει να είναι η Αμάντα και όχι αυτοί. Εμείς τους ευχαριστούμε έστω και για αυτές τις λίγες δηλώσεις τους.

https://www.youtube.com/watch?v=6xj4QPdS_AE

Ακολουθήστε μας σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην χάσετε ούτε στιγμή όλα όσα συμβαίνουν στο Τορίνο:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2022!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Greco london
    Greco london says:

    Εντάξει παιδιά η κοπέλα έχει άστρο και ήταν οχι απλα συγκλονιστική αλλα καθηλωτική. Ειναι η πρώτη χρονια φέτος που δε με νοιάζει η θέση είμαστε όλλοι οι Έλληνες απλα περήφανη για την Αμαντα και όλη την αποστολή. Ενα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ για όλη τη συγκίνηση που προσφέρουν σε όλους εμάς τους Έλληνες του εξωτερικού και που θα μαζευτούμε με φίλους απο όλη την Ευρώπη και θα έχουμε μια τόσο συγκλονιστική συμμετοχή. Περίεργος αν πιστεύει ο Φωκας αν υπήρχαν αστοχίες των τεχνικών με κάποια φώτα και κοντινά έτσι λίγο φάνηκε. Ειναι κρίμα να μην πιάσει η κοπέλα αυτό που της αξίζει γιατί σε κάποια σημεία την έχουν στο σκοτάδι όταν ήταν στα γόνατα πχ κλπ. Οχι μόνο για εμάς αλλα για εκείνη γιατί το αξίζει. Έκανε περήφανους τους γονείς της και όλους εμάς. Συγχαρητήρια και παλι μας συγκίνησε όλλους.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *