Eurovision 2022: Στοιχηματικό “ράλι ανόδου” για την Ελλάδα – Οι ανακατατάξεις μετά τις πρώτες πρόβες!

Οι πρώτες πρόβες των χωρών του πρώτου ημιτελικού ολοκληρώθηκαν χθες το απόγευμα στο Τορίνο. Όπως ήταν αναμενόμενο και παρά το περιορισμένο υλικό όσον αφορά την κάλυψή τους, οι στοιχηματικοί πίνακες άλλαξαν σε μεγάλο βαθμό, καθώς για πρώτη φορά είδαμε εικόνα και ήχο από τη σκηνή της PalaOlimpico.

H αγαπημένη σας στήλη θα σας παρουσιάσει όλα όσα άλλαξαν τις τελευταίες δύο ημέρες στους στοιχηματικούς πίνακες, όντας πια για τα καλά στην τελική ευθεία της Eurovision 2022.

Top 5

Αναλλοίωτη παρέμεινε, ως επί το πλείστον, η πρώτη πεντάδα στους στοιχηματικούς πίνακες. Με την Ουκρανία μόνο να έχει κάνει την πρώτη της πρόβα στο Τορίνο και έχοντας μία άλφα δυναμική από πριν την έναρξη των προβών, το Top 5 παρέμεινε σε μεγάλο βαθμό σταθερό.

Η Ουκρανία επιβεβαίωσε τη δυναμική της, παραμένοντας από την ρωσική εισβολή και έπειτα σταθερά στην πρώτη θέση. Η νίκη των Kalush Orchestra εξακολουθεί να παίζεται πλέον σε αποδόσεις μεταξύ 1,60 και 1,90.

Η διοργανώτρια Ιταλία και η τρίτη Σουηδία είδαν τις αποδόσεις τους να μένουν αμετάβλητες, έχοντας μία μεγάλη διαφορά από την πρωτοπόρο Ουκρανία. Η δεύτερη Ιταλία παίζεται σε αποδόσεις μεταξύ 4 και 6,60, ενώ η τρίτη Σουηδία σε αποδόσεις 5,50 και 8,60.

Σταθερές παραμένουν οι αποδόσεις και για το τέταρτο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο βρίσκεται κατά πόδας των προπορευόμενων χωρών. Η νίκη του Ηνωμένου Βασιλείου μπορεί να επιστρέψει έως και 13,5 φορές τα λεφτά που θα ποντάρει κάποιος σε εκείνη, με τις περισσότερες εταιρείες να προσφέρουν τη βρετανική νίκη μεταξύ 10 και 11.

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει η σταθερή τις τελευταίες ημέρες Ισπανία. Οι αποδόσεις για νίκη της Ισπανίας μειώνονται συνεχώς, όντας πλέον μεταξύ 13 και 23.

Ελλάδα, Top 10 και Κύπρος

Η μεγάλη κερδισμένη των πρώτων προβών είναι, αδιαμφισβήτητα, η Ελλάδα. Η Amanda εντυπωσίασε με την πρώτη της πρόβα, όντας πλέον προ των πυλών του Top 5. Η μεγάλη διαφορά που είχε δημιουργηθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα σχεδόν έχει εξαφανιστεί, με την ελληνική συμμετοχή να βρίσκεται ήδη σε κάποιες στοιχηματικές εταιρείες εντός της πρώτης πεντάδας. Η νίκη της ελληνικής συμμετοχής παίζεται σε αποδόσεις μεταξύ 15 και 36.

Πτώση μίας θέσης σημείωσε η Πολωνία, η οποία βρίσκεται για ακόμα μία φορά κάτω από τη χώρα μας σε αυτό το “rollercoaster” ανάμεσα στις δύο συμμετοχές. Η έβδομη Πολωνία παίζεται σε αποδόσεις μεταξύ 26 και 70.

Σταθερή παραμένει η Νορβηγία στην όγδοη θέση, η οποία στην τελευταία μας ανάλυση βρισκόταν σχεδόν μαζί με την Ελλάδα. Η νίκη των Subwoolfer επιστρέφει έως και 75 φορές τα χρήματα εκείνου που θα ποντάρει σε αυτήν, με τους Νορβηγούς να δέχονται αρκετά θετικά σχόλια μετά την πρώτη τους πρόβα.

Άνοδο τεσσάρων θέσεων σημείωσε η Γαλλία, η οποία αποκτάει θετικό ρεύμα τις τελευταίες εβδομάδες, εκμεταλλευόμενη και την πτώση χωρών που έκαναν ήδη την πρώτη τους πρόβα στο Τορίνο. Η νίκη της Γαλλίας παίζεται σε αποδόσεις μεταξύ 34 και 101.

Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνει η Ολλανδία, της οποίας οι αποδόσεις για νίκη έχουν “πάρει την ανηφόρα” μετά την προχθεσινή πρώτη πρόβα. Το ενδεχόμενο ολλανδικής νίκης δε θεωρείται τόσο πιθανό, όσο προ τριών ημερών.

Όσον αφορά την Κύπρο, λίγες ώρες πριν την πρώτη πρόβα της κυπριακής συμμετοχής, βρίσκεται στη 16η θέση. Η κυπριακή συμμετοχή βρίσκεται δύο θέσεις ψηλότερα συγκριτικά με την τελευταία μας ανάλυση, όντας σταθερά στις θέσεις 12-19 τις τελευταίες εβδομάδες, με τις διαφορές μεταξύ των χωρών να είναι οριακές.  Ενδεχόμενη νίκη της Ανδρομάχης και του “Ela” κυμαίνεται σε αποδόσεις μεταξύ 81 και 300.

Συμπεράσματα

Έχοντας μπει στην τελική ευθεία για τη διεξαγωγή της Eurovision 2022, οι αποδόσεις θα περάσουν από διάφορα σκαμπανεβάσματα. Οι πρόβες και οι πληροφορίες για τη σκηνική παρουσία και φυσικά οι εμφανίσεις στην PalaOlimpico του Τορίνο ήδη έχουν φέρει τα πάνω κάτω στους πίνακες των στοιχηματικών εταιρειών. Τίποτα δεν θα έχει κριθεί μέχρι το βράδυ της 14ης Μαΐου και τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού της Eurovision!

Μπορούν οι Kalush Orchestra να χαρίσουν στην Ουκρανία την τρίτη νίκη της στον διαγωνισμό ; Πείτε μας στα σχόλια.

1 reply
  1. Τina
    Τina says:

    Τα γραφεία στοιχημάτων δημιουργούν τάσεις θεωρω ότι η Ελλάδα με τόσο διθυραμβικά σχόλια ακόμα και από αυτούς που θεωρούσαν την συμμετοχή μας μέτρια που ξαφνικά μετά τα ελάχιστα αποσπάσματα της πρώτης πρόβας βλέπουν μια συμμετοχή που μπορεί να διεκδικήσει την πρώτη θέση έτσι καταλήγω στο συμπέρασμα ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και η πρώτη θέση δεν είναι εξασφαλισμένη για κανέναν .

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *