Eurovision 2023: Ο Sam Ryder προβλέπει την πόλη που θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό!

O Sam Ryder, ο διάσημος τικτόκερ, που κατάφερε να φέρει το Ηνωμένο Βασίλειο στην δεύτερη θέση του φετινού διαγωνισμού, κερδίζοντας και την ψηφοφορία των κριτικών επιτροπών, έδωσε πρόσφατα ραδιοφωνική συνέντευξη με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού. Μεταξύ άλλων έδωσε την πρόβλεψη του για την πόλη που θα επιλεγεί τελικά από το BBC και την EBU, προκειμένου να φιλοξενήσει την Eurovision 2023.

Μεταξύ του Μάντσεστερ και της Γλασκώβης θεωρεί ο Sam Ryder πως θα γίνει η επιλογή για την πόλη που θα φιλοξενήσει τον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Το Κάρντιφ είναι εκτός ανταγωνισμού, και το Μπέρμιγχαμ μόλις είχε…τους Αγώνες της Κοινοπολιτείας. Θα ήμουν ευχαριστημένος με οποιαδήποτε επιλογή, αλλά το Μάντσεστερ φαίνεται καλό στοίχημα, ή η Γλασκώβη. Είναι εκείνα στα οποία νομίζω ότι θα πάει!

Ο Sam Ryder ρωτήθηκε και για το αν θα τον δούμε ζωντανά στον επόμενο διαγωνισμό, με τον ίδιο να μην γνωρίζει κάτι ακόμη, αλλά να είναι διαθέσιμος για οποιοδήποτε ρόλο στην Eurovision 2023 του δοθεί, ακόμη και στην πώληση των εισιτηρίων.

Δεν έχω ιδέα…το ελπίζω. Δεν θα είμαι ντροπαλός γι’ αυτό. Παρακαλώ αφήστε με να κάνω κάτι! Θα σκουπίσω, θα δώσω εισιτήρια. Θέλω μόνο να το δω, θα είναι απλά τόσο εκπληκτικό, τι απίστευτη εμπειρία για έναν θαυμαστή της Eurovision.

Μεταξύ των εφτά κάτωθι πόλεων θα γίνει η επιλογή της πόλης που θα φιλοξενήσει την Eurovision 2023:

  • Γλασκώβη
  • Λίβερπουλ
  • Λιντς
  • Μάντσεστερ
  • Μπέρμιγχαμ
  • Νιουκαστλ
  • Σέφιλντ

Η τελική ανακοίνωση θα γίνει μέσα στο φθινόπωρο.

Ακούστε το νέο τραγούδι του Sam Ryder, που κυκλοφόρησε στις 19 Αυγούστου:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: planetradio

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *