Κροατία: Με δύο ημιτελικούς το Dora 2023!

Ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Κροατίας, HRT, αποκάλυψε οτι το Dora θα έρθει με αλλαγές στο φορμάτ το 2023. Συγκεκριμένα σε συνέντευξη στο HR2, ο επικεφαλής της Κροατικής αποστολής Tomislav Štengl, αναφέρθηκε σε σχέδια για αλλαγές στο Dora 2023.

Η πρώτη αλλαγή που αποκάλυψε ήταν ότι τα τραγούδια θα κυκλοφορήσουν νωρίτερα συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια και θα απαιτείται όλοι οι υποψήφιοι καλλιτέχνες να έχουν βίντεο κλιπ η κλιπ στίχων για τις συμμετοχές τους.

Μία ακόμα αλλαγή είναι ότι η επιλογή θα προκύψει μέσα από διαγωνιστικό κομμάτι δύο ημιτελικών και ενός τελικού με το HRT να προτρέπει ενεργά όσο περισσότερους καλλιτέχνες γίνεται ώστε να υποβάλλουν τη συμμετοχή τους στο Dora.

Στα σχέδια του HRT είναι επίσης και το να κάνει ειδικά σόου στα οποία θα παρουσιάσει όλους τους συμμετέχοντες και τα τραγούδια τους για το Dora 2023.

Τo Dora 2023, αναμένεται να διεξαχθεί τον Φεβρουάριο, στην Opatija. Η υποβολή συμμετοχών έχει ξεκινήσει ήδη και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και τις 20 Νοεμβρίου.

Φέτος η Κροατία, εκπροσωπήθηκε από την Mia Dimšić και το τραγούδι “Guilty Pleasure, χωρίς όμως να καταφέρει να περάσει στον τελικό του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, τερματίζοντας στην 11η θέση για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

https://www.youtube.com/watch?v=9vBQdtW3mJE&feature=emb_title

Θα καταφέρει η Κροατία να σπάσει την κατάρα της 11η θέσης αυτή τη φορά; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

Φωτογραφία: EBU / Corinne Cumming
Πηγή: Eurovoix

1 reply
  1. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    Απο τα αγαπημένα μου περσινά η Κροατία! Δυστυχώς πολυ αδιάφορη σκηνικη παρουσία, καλυτερα να κρατούσαν αυτη του εθνικού τελικού. Και το τικ τοκ επίσης αγαπημενο…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *