Spotify: To Snap εκθρόνισε το Fairytale του Alexander Rybak, κατακτώντας την τρίτη θέση ανάμεσα σε όλα τα τραγούδια της Eurovision!

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στην περίπτωση του Snap της Rosa Linn, που παρά τη μέτρια πορεία στον Διαγωνισμό, σημειώνει μεγάλη επιτυχία στις διάφορες μουσικές πλατφόρμες.

Σήμερα, το Snap δεν αποτελεί απλώς το πιο δημοφιλές τραγούδι της Eurovision 2022 στο Spotify, αλλά κατάφερε ταυτόχρονα να γίνει και το τρίτο τραγούδι του Διαγωνισμού με τα περισσότερα streams, ξεπερνώντας το Fairytale του Alexander Rybak.

Σήμερα το Snap συγκεντρώνει 218 εκ. ακροάσεις, έναντι των 217 εκ. που συγκεντρώνει το νικητήριο τραγούδι του 2009, και η πορεία του πρώτου δεν φαίνεται να σταματά εδώ. Χαρακτηριστικός είναι ο πιο κάτω πίνακας, που απεικονίζει τη δυναμική του Snap, το οποίο βρίσκεται στην 18η θέση του Global Spotify Chart, έχοντας μάλιστα παραμείνει στο εν λόγω Chart για πάνω από 87 ημέρες.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα όσα αφορούν την ξέφρενη εμπορική επιτυχία της Rosa Linn στο Spotify!

1 reply
  1. Ben
    Ben says:

    Ποσό δυνατό τραγούδι μα ποσό άνευρη και κακόγουστη σκηνική εμφάνιση στη Eurovision…Πάντως μην εκπλαγείτε αν δείτε την Rosa Lyn να επιστρέφει πάλι το 2023 με την Αρμενια για “εκδικηση”.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *