Junior Eurovision 2022: Η Maléna και η Rosa Linn θα εμφανιστούν ως Interval Act!

Πριν από μερικές ώρες ανακοινώθηκαν τα interval acts του Παιδικού Διαγωνισμού Τραγουδιού Junior Eurovision 2022! Συγκεκριμένα, θα εμφανιστούν οι προηγούμενες εκπρόσωποι της Αρμενίας στην Eurovision και την Junior Eurovision!

Η Rosa Linn, εκπροσώπησε την Αρμενία στην Eurovision 2022 με το τραγούδι “Snap”. Μπορεί στον μεγάλο τελικό να τερμάτησε στην 20η θέση, ωστόσο μετά τον διαγωνισμό το τραγούδι της έχει σπάσει πολλά ρεκόρ και έχει γίνει ένα από τα τραγούδια του Διαγωνισμού με τα περισσότερα streams, συλλέγοντας μάλιστα πολλές πλατινένιες πλακέτες ανά τον κόσμο.

Για την Junior Eurovision 2022, η Rosa Linn θα παρουσιάσει μια καινούργια εκδοχή του τραγουδιού της που θα περιέχει παραδοσιακά Αρμένικα στοιχία και μουσικά όργανα.

Μαζί της στην σκηνή θα είναι και η Maléna, η νεαρή ερμηνεύτρια που με το τραγούδι “Qami Qami” κέρδισε την Junior Eurovision 2021. Η Maléna θα ερμηνεύσει το καινούργιο της τραγούδι “Can’t Feel Anything”, το βίντεο κλιπ του οποίου θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Υπενθυμίζουμε πως η Junior Eurovision 2022 θα πραγματοποιηθει στο Ερεβάν της Αρμενίας στις 11 Δεκεμβρίου με παρουσιαστές την Iveta Mukuchyan, τον Garik Papoyan και Karina Ignatyan.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Junior Eurovision 2022, στην Αρμενία!

Πηγή: junioreurovision.tv

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *