Ηνωμένο Βασίλειο: Στους κινηματογράφους ο τελικός της Eurovision 2023!

Η Vue και άλλες κινηματογραφικές εταιρίες ανακοίνωσαν ότι θα προβληθεί ο Μεγάλος Τελικός του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2023 στους κινηματογράφους σε όλη τη χώρα.

Για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision πρόκειται να μεταδοθεί ζωντανά στους κινηματογράφους. Πάνω από 500 κινηματογράφοι σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο ανακοινώθηκαν σήμερα το πρωί στο BBC Radio 2 ότι θα συμμετάσχουν στη μετάδοση του διαγωνισμού. Η μετάδοση στους κινηματογράφους πραγματοποιείται για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο, με την Ισπανία και την Γαλλία να έχουν προβεί σε αντίστοιχες ενέργειες προηγούμενες χρονιές, αλλά και το 2023!

Το Vue διαθέτει 91 κινηματογράφους σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, στους οποίους οι θαυμαστές του διαγωνισμού θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον διαγωνισμό. Τα εισιτήρια για τη μετάδοση στο Vue θα κυκλοφορήσουν από τη Δευτέρα 27 Μαρτίου.

Ο Robert Lea, επικεφαλής του Screen Content της Vue Entertainment, είπε:

«Η Eurovision είναι ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά γεγονότα της χρονιάς και πρόκειται να είναι μεγαλύτερη από ποτέ στο Ηνωμένο Βασίλειο φέτος, καθώς το Λίβερπουλ είναι οικοδέσποινα, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι που τη μεταφέρουμε στη μεγάλη οθόνη για πρώτη φορά.

«Κάθε τραγούδι, κάθε ψήφος και κάθε μεγαλύτερη από τη ζωή στιγμή θα μεταδίδεται ζωντανά με εκπληκτική ποιότητα εικόνας και ήχου για να απολαμβάνουν οι θαυμαστές μεταξύ τους στην άνεση των premium καθισμάτων μας».

Ο John Travers του CinemaLive, ο οποίος θα διανείμει την εκδήλωση στους κινηματογράφους, είπε ότι η εταιρεία είναι «ευχαρισμένη» που συνεργάζεται με το BBC για να μεταφέρει τον διαγωνισμό στη μεγάλη οθόνη.

«Θέλουμε το κοινό να διασκεδάσει, να έρθει σε ομάδες, να φορέσει το φανταχτερό σας φόρεμα και να συναντηθεί για να απολαύσει αυτή την ιστορική περίσταση στη μεγάλη οθόνη»

Ο φετινός διαγωνισμός

Ο 67ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και συγκεκριμένα στο M&S Bank Arena του Λίβερπουλ, όπου θα λάβουν χώρα τα τρία show της διοργάνωσης στις 9, 11 και 13 Μαΐου. Αναλυτικά το πρόγραμμα της Eurovision 2023:

  • 9 Μαΐου – Πρώτος Ημιτελικός
  • 11 Μαΐου – Δεύτερος Ημιτελικός
  • 13 Μαΐου – Μεγάλος Τελικός

Ο Graham Norton, η Alesha Dixon, η Hannah Waddingham και η Ουκρανή σταρ Julia Sanina θα είναι οι παρουσιαστές του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ αυτόν τον Μάιο.

πηγή: bbc

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις νεότερες εξελίξεις σχετικά με τη Eurovision 2023!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *