Ολλανδία: Η πρώτη ζωντανή ερμηνεία του “Burning Daylight” από τους Mia Nicolai & Dion Cooper!

Μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο TikTok, είχαμε την δυνατότητα να ακούσουμε τους δύο Ολλανδούς εκπροσώπους, Mia Nicolai & Dion Cooper, να ερμηνεύουν για πρώτη φορά ένα μέρος του τραγουδιού τους “Burning Daylight”, ζωντανά!

Στα πρώτο video, μπορούμε να δούμε τους δύο νεαρούς τραγουδιστές να εμρηνεύουν το ρεφρέν του τραγουδιού τους, ενώ στο δεύτερο παίρνουμε μια γεύση από το κουπλέ που ερμηνεύει μόνη της η Mia Nicolai:

@itsdioncooper Can’t wait to perform our song on the big Eurovision stage together with @Mia Nicolai #eurovision2023 #burningdaylight #dioncooper ♬ original sound – Dion Cooper

@mianicolai_music ❤️‍🔥 #Acapella #BehindTheSong #Eurovision2023 #WomenOfTikTok ♬ original sound – Mia Nicolai

Mia Nicolai & Dion Cooper με το “Burning Daylight”  ελπίζουν πως θα καταφέρουν να συνεχίσουν το σερί προκρίσεων της χώρας του στον τελικό και τα καλά αποτελέσματα των τελευταίων χρόνων! Μέχρι στιγμής τα στοιχήματα φέρνουν την Ολλανδία στην δέκατη θέση για πρόκριση στον ημιτελικό.

Η Ολλανδία διαγωνίζεται στην θέση 14 του πρώτου ημιτελικού της Eurovision 2023 στις 9 Μαΐου 2023.

Μπορείτε να δείτε το reaction video των συντακτών μας στην συμμετοχή της Oλλανδίας, στο παρακάτω βίντεο:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ολλανδίας στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *