Monika: Μπορεί στο μέλλον να καταθέσω ξανά τραγούδι για τη Eurovision!

Καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή “Πρωίαν Σε Είδον την Μεσημβρίαν” του Φώτη Σεργουλόπουλου(εκφωνητή της βαθμολογίας της Ελληνικής κριτικής επιτροπής στη Eurovision 2023)και της Τζένης Μελιτά (σχολιάστρια για τη Eurovision 2023) ήταν η Monika.

Η Monika ήταν μια εκ των 7 επικρατέστερων καλλιτεχνών για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2023, η οποία μαζί με την ομάδα κατέθεσε 3 τραγούδια με ενα εξ αυτών, το Proud, να διαγωνίζεται στην κούρσα της εκπροσώπησης, χωρίς να καταφέρει, ωστόσο, να αποσπάσει το πολυπόθητο εισιτήριο για το Λίβερπουλ.

Με αφορμή, λοιπόν, την κυκλοφορία του καινούριου της δίσκου, Proud, και τις επικείμενες ζωντανές της εμφανίσεις, η Monika μίλησε στους Σεργουλόπουλο και Μελιτά για την καριέρα της, την απόφασή της να μετακομίσει στην Αμερική, καθώς και το πως συνδυάζει οικογένεια και μουσική.

Φυσικά, η Monika ερωτήθηκε και για την απόπειρά της να κάνει το βήμα και να αναλάβει την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον Διαγωνισμό της Eurovision και αν θα το ξαναπροσπαθούσε.

Δεν ξέρω γιατί ήταν η στιγμή τώρα, νομίζω. Είχα πολύ ωραία ομάδα! Η ομάδα επέμενε και εγώ τους έλεγα πολλά χρόνια πως αν έχω το τραγούδι και είμαι και έτοιμη, θα το κάνουμε. Θεωρώ πως τώρα ήταν τραγούδι για Eurovision. Εντάξει, δεν προχώρησε. Δεν έγινε και τίποτα.

Και ο Βίκτωρας είναι καταπληκτικός. Είναι κάτι διαφορετικό.

Μάλιστα, απαντώντας στην αρχική ερώτηση αναφέρει σε ένα σημείο:

Ναι, μπορεί στο μέλλον!

Η Monika επίσης αποκάλυψε πως γνώριζε τον Βίκτωρα και πριν την ανάληψη της εκπροσώπησης για τη Eurovision:

Τον Βίκτωρα τον ξέρω. Η μικρή του αδερφή είναι φίλη με την κόρη οικογενειακών μας φίλων. Τον ήξερα πολύ καιρό πριν. Έχει έρθει και στις ηχογραφήσεις των δίσκων μου, το 2021-2022.

Από τα λεγόμενα της Monika φαίνεται πως το κεφάλαιο Eurovision δεν έχει κλείσει οριστικά για την ίδια και δε θα ήταν αρνητική σε μια ακόμα προσπάθεια, σίγουρα με την κατάλληλη ομάδα και το κατάλληλο τραγούδι. Η εμπειρία δεν της άφησε πικρία, ενώ βλέπει και πολύ θετικά τη συμμετοχή του Βίκτωρα στη φετινή Eurovision.

Θα θέλατε να δείτε τη Monika να προσπαθεί ξανά για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision;Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα σχετικά με τη Eurovision 2023!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *