Ισραήλ: Ξεκινούν τα auditions για το “The Next Star”!

H αναζήτηση του διαδόχου της Noa Kirel μόλις ξεκινάει για το Ισραήλ. Παρά τη μεγάλη επιτυχία της μεθόδου της εσωτερικής επιλογής το 2023, με μια από τις μεγαλύτερες σταρ του Ισραήλ με μια θέση στο top three να επισφραγίζει την επιτυχία, το KAN ανακοίνωσε ότι θα ο επόμενος εκπρόσωπος θα επιλεγεί μέσω του “The Next Star”. Το format του “The Next Star” χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2015 με την Eden Alene να είναι η τελευταία Ισραηλινή εκπρόσωπος που επιλέχθηκε μέσα από αυτό το σόου. Στην εξαετία 2015-2021 το Ισραήλ κατάφερε να προκρίνεται στον Μεγάλο Τελικό κάθε χρόνο, εξασφαλίζοντας μάλιστα και μια νίκη το 2018 με τη Netta Barzilai.

Οι ακροάσεις για το σόου ξεκινούν σύντομα

Οι πρώτες ακροάσεις για το “The Next Star” θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, στο Tel Aviv Expo and Convention Center στο Pavilion 2, όπου φιλοξενήθηκε η Eurovision το 2019.

Αυτές οι ακροάσεις είναι ανοιχτές για όλους τους Ισραηλινούς υποψήφιους άνω των 16 ετών, οι οποίοι και θα κληθούν να προετοιμάσουν δύο κομμάτια που θα ερμηνεύσουν acapella. Δυνατή είναι και η χρήση ακουστικών οργάνων, όπως η κιθάρα. Δεν θα μεταδοθούν τηλεοπτικά, αν και οι υποψήφιοι οφείλουν να γνωρίζουν ότι στιγμιότυπα από αυτήν την ημέρα, όπως εικόνες του πλήθους που περιμένει, θα χρησιμοποιηθούν εν συνεχεία στην εκπομπή “The Next Star“.

Οι επιτυχόντες θα συμμετάσχουν κατόπιν στις τηλεοπτικές οντισιόν του “The Next Star”, τις οποίες θα παρουσιάσουν οι Assi Azar (παρουσιαστής της Eurovision 2019) και Rotem Sela, παρουσιαστές του σόου από το 2014. Στην κριτική επιτροπή θα δούμε επίσης τη Shiri Maimon, εκπρόσωπο του Ισραήλ το 2005.

Οι τηλεοπτικές οντισιόν θα πραγματοποιηθούν στα τέλη του Σεπτέμβρη και η πρεμιέρα του “The Next Star” είναι προγραμματισμένη για τον Νοέμβριο.

Η 22χρονη Noa Kirel εκπροσώπησε το Ισραήλ φέτος στο Λίβερπουλ με το τραγούδι της «Unicorn», κερδίζοντας τις εντυπώσεις και καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση!

https://www.youtube.com/watch?v=Z3mIcCllJXY

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα γύρω από τη Eurovision 2024!

Source: euromix
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *