Ελλάδα: Έτσι θα επιλεγεί το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για την Eurovision 2024!

Μέσω ανοιχτής πρόσκλησης σε όλους τους δημιουργούς εγχώριους και μη, η ΕΡΤ και η δισκογραφική εταιρεία της Μαρίνας Σάττι, εκπροσώπου της Ελλάδας στην Eurovision 2024 εδώ και λίγα λεπτά, αναζητά το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Μάλμε.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο δελτίο τύπου που εκδόθηκε πριν από λίγο, από αύριο κι όλας μέχρι την 1η Δεκεμβρίου μπορεί όποιος δημιουργός επιθυμεί, να στείλει στην ΕΡΤ τις δικές του ολοκληρωμένες προτάσεις τραγουδιών.

Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι δεν έχει ακόμη επιλεγεί. Γι’ αυτό, τόσο η ΕΡΤ και η δισκογραφική της εταιρεία, Golden Records και Minos EMI, a Universal Music Company, όσο και η ερμηνεύτρια, επιθυμούν η επιλογή αυτή να είναι όσο πιο ανοιχτή γίνεται.

Στο πλαίσιο αυτό, από αύριο κιόλας, 25 Οκτωβρίου 2023, στο email eurovision2024@ert.gr μπορούν όποιοι δημιουργοί το επιθυμούν  να στείλουν, έως την 1η Δεκεμβρίου 2023, τις δικές τους προτάσεις ολοκληρωμένων τραγουδιών.

Υπενθυμίζεται ότι, βάσει των κανονισμών της EBU, τα τραγούδια πρέπει να είναι πρωτότυπα και ακυκλοφόρητα, με μέγιστο χρόνο τα 3 λεπτά.

Δεν διευκρινίζεται στην παρούσα φάση αν θα γίνει κάποια διαγωνιστική διαδικασία για την τελική επιλογή του τραγουδιού ή αν θα επιλέξει η ΕΡΤ μαζί με την καλλιτέχνιδα και την δισκογραφική της εσωτερικά.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε από καρδιάς, καλή επιτυχία!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μάριος
    Μάριος says:

    Πολύ σωστή η διαδικασία. Θα μαζευτεί σίγουρα ένας μεγάλος αριθμός τραγουδιών, και από γνωστούς ξένους δημιουργούς. Ελπίζω σε μια τελικά βραδιά με 4 τραγούδια και με επιλογή επιτροπής και κοινού.

    Απάντηση
  2. Anonymous
    Anonymous says:

    Ωραία επιλογή η Μαρίνα αλλά αυτοί δεν είχαν πει ότι θα ψηφίσει το κοινό την επιλογή του καλλιτέχνη για την επόμενη eurovision;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *