Τάμτα: «Στην Eurovision, το κομμάτι και όλα τα υπόλοιπα δεν ήταν 100% της επιλογής μου»!

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη του Χαμογέλα και πάλι εμφανίστηκε νωρίτερα σήμερα η Τάμτα, η οποία – μεταξύ άλλων – αναφέρθηκε στην συμμετοχή της το 2019 αλλά και στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στον διαγωνισμό.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ερωτήθηκε αν θα ξαναπήγαινε στην Eurovision η ίδια απάντησε

«Η ομάδα της Κύπρου ήταν φανταστική. Ήταν όλοι πραγματικά πάρα πάρα πολύ καλοί. Σίγουρα όμως, αν είχα την τύχη και τη χαρά να εκπροσωπήσω οποιαδήποτε χώρα, θα ήμουν πολύ πιο απαιτητική στα θέλω μου»

«Η πραγματικότητα είναι ότι (το Replay) δεν ήμουν 100% εγώ. Δηλαδή δεν θα ήταν απόλυτα η επιλογή μου αν ξεκινούσαμε από το μηδέν και είχε γίνει πρώτα πρόταση σε εμένα και μετά ψάχναμε κομμάτι και όλα τα υπόλοιπα»

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το απόσπασμα παρακάτω:


Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

1 reply
  1. Music -Man
    Music -Man says:

    Η Τάμτα μπορεί να ξαναπάει πιστεύω. Γενικά η καλλιτεχνική ομάδα που έχει, μπορεί να κάνει θαύματα επί σκηνής μαζί της. Και πολυ καλύτερα τραγούδια μπορεί να βρει. Την ήθελα πάντα και εξακολουθώ να την θέλω με την Ελλάδα. Αυτή, η Φουρέιρα και ο Good job Nicky θα ήθελα να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο προσεχές μέλλον.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *