Ιταλία: Οι αντιδράσεις των συμμετεχόντων στο Sanremo 2024 την στιγμή της ανακοίνωσής τους!

Ονειρικό ήταν το line up για το 74ο Φεστιβάλ του Sanremo που αποκάλυψε λίγες ώρες νωρίτερα ο Amadeus. Πολλοί νικητές, λαμπρά και πετυχημένα ονόματα της ιταλικής μουσικής σκηνής, superstar της χώρας απαρτίζουν εν ελίγοις το ρόστερ των διαγωνιζόμενων καλλιτεχνών, που θα διεκδικήσουν τον Χρυσό Λέοντα από τις 6 έως και τις 10 Φεβρουαρίου, στο Teatro Ariston του Σανρέμο. Η αγωνία των καλλιτεχνών μέχρι και την στιγμή της ανακοίνωσης  ή μη του ονόματός τους από τον Amadeus τεράστια. Όπως θα δείτε στις δημοσιεύσεις που πραγματοποίησαν στα social media, ούτε οι ίδιοι δεν γνώριζαν για το αν θα ήταν μεταξύ της λίστας του Amadeus, με κάποιες από τις αντιδράσεις να είναι κυριολεκτικά επικές!

Bigmama

H Bigmama αν και μόλις 24 ετών κατάφερε να εκπληρώσει ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα της. Να διαγωνιστεί στο Φεστιβάλ του Sanremo. Εκπροσωπεί την ραπ και ποπ μουσική, ενώ είναι σύμβολο για πολλές γυναίκες με παραπάνω κιλά, αλλά και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα της LGBTQ+ κοινότητας της Ιταλίας, η οποία την λατρεύει.

Στο βίντεο που ανάρτησε στο Twitter η Bigmama δεν μπορεί να συγκρατήσει την χαρά και την συγκίνησή της, όταν ακούει το όνομά της από τον Amadeus και πέφτει κάτω με λυγμούς.

Renga Nek

Οι Renga και Nek είναι από τους πιο γνωστούς άνδρες εκφραστές της κλασσικής ιταλικής pop σκηνής. Ο πρώτος κέρδισε στο Sanremo 2005, ενώ ο Nek έφθασε μέχρι την δεύτερη θέση το 2015, ενώ μας χάρισε και το κλασσικό πλέον Laura non c’e στην πρώτη του συμμετοχή στο φεστιβάλ το 1997, το οποίο παρότι δεν κέρδισε, έγινε παγκόσμια επιτυχία.

Οι ανακοινώσεις του Amadeus τους βρήκαν στην κουζίνα ενώ ετοίμαζαν το μεσημεριανό, με την χαρά στα πρόσωπά τους να είναι έκδηλη μόλις άκουσαν τα ονόματά τους.

Mr Rain

Η συμμετοχή του Mr Rain στο φετινό φεστιβάλ του Sanremo με τους “Υπερήρωες” του, του χάρισε εκτός από μία τρίτη θέση και την απαραίτητη ώθηση που χρειαζόταν στην καριέρα του. Μετά από μία τρελή σεζόν με sold out εμφανίσεις σε όλη την Ιταλία ο Mr Rain επιστρέφει το 2024 και πάλι στο φεστιβάλ. Στο λακωνικό βίντεο που ανέβασε ο Mr Rain μας δείχνει τις προθέσεις του.

Alessandra Amaroso

Για πολλά χρόνια όχι μόνο ο Amadeus,  αλλά και προκάτοχοί του παρακαλούσαν την Alessandra Amaroso να συμμετάσχει στο φεστιβάλ του Sanremo. Αυτή την φορά οι εκκλήσεις όλων εισακούστηκαν και η Alessandra θα δώσει το παρόν στην μεγάλη μουσική γιορτή.

Με μία φωτογραφία που βλέπουμε την πλάτη της και ένα μικρό κείμενο, συνόδευσε την είδηση της συμμετοχής της.

Με βλέμμα σε όλα όσα θα γίνουν από εδώ και πέρα. Σαν να ήταν η πρώτη φορά στη σκηνή. Σε εκείνη τη σκηνή για πρώτη φορά.

Il Volo

Αφού κατέκτησαν όλο την υφήλιο με την παγκόσμια περιοδεία τους, οι Il Volo επιστρέφουν για μία ακόμη φορά στο Sanremo με στόχο τι άλλο, από την νίκη. Η ανακοίνωση του Amadeus τους βρήκε εν πτήση, αυτό όμως δεν τους σταμάτησε από το να παρακολουθήσουν και αυτοί ζωντανά την παρουσίαση των ονομάτων.

Negramaro

Ένα από τα πιο διάσημα pop συγκροτήματα της Ιταλίας είναι οι Negramaro, οι οποίο μάλιστα με βάση τα πρώτα στοιχήματα που κυκλοφορούν είναι και το μεγάλο φαβορί για την νίκη. Με ένα ειδικό βίντεο για την συμμετοχή τους στο Sanremo 2024, το ιστορικό συγκρότημα φαίνεται πως παίρνει πολύ σοβαρά την συμμετοχή του.

Mahmood

Με δύο νίκες στο Φεστιβάλ του Sanremo τα τέσσερα τελευταία χρόνια και με εκατομμύρια streamings o Mahmood θα διεκδικήσει την νίκη για μία ακόμη φορά, αφού είναι και ο αγαπημένος των δημοσιογράφων. Με μία φωτογραφία θα λέγαμε περισσότερο χιουμοριστική, ο Mahmood αντέδρασε στην εκ νέου του συμμετοχή στο διαγωνισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το επικείμενο φεστιβάλ του Sanremo αλλά και τους διαγωνιζόμενους, μπορείτε να ανατρέξετε στο σχετικό μας άρθρο:

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το Φεστιβάλ του Sanremo!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *