Ελλάδα: Διαψεύδει η Μ. Σάττι τα περί απόρριψης των περισσότερων τραγουδιών που υποβλήθηκαν στην ΕΡΤ!

Η Μαρίνα Σάττι μέσα από το προφίλ της στο Instagram διαψεύδει τα όσα ακούστηκαν την Κυριακή 10/12 στην εκπομπή Γεια Σου στο ΣΚΑΙ από την τηλεοπτική συντάκτρια του Ελ. Τύπου, Κατερίνα Θεοδωροπούλου.

Δεν απέρριψε τα 150 τραγούδια αναφέρει η Μ. Σάττι

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής Γεια Σου, η Μαρίνα Σάττι και οι συνεργάτες της έχουν απορρίψει τα περισσότερα από τα 150 τραγούδια που υποβλήθηκαν στην ΕΡΤ για την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2024. Κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αφού η Μαρίνα Σάττι διαψεύδει την εν λόγω είδηση με ανάρτησή της στο instagram:

Μάλιστα στην συνέχεια η Μαρίνα Σάττι με νέα stories θέλησε να εξηγήσει και το λόγο που μπήκε στη διαδικασία να διαψεύσει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ:

Θέλοντας να δώσει και ένα χιουμοριστικό τόνο, μας περιέγραψε και τον τρόπο που απέρριπτε τα τραγούδια στην Ινδία όπου βρίσκονταν τις τελευταίες ημέρες, για τον γάμο του αδερφού της:

Τι ακριβώς ειπώθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ

Η Κατερίνα Θεοδωροπούλου αφού ανέφερε και αυτή πως συνολικά υποβλήθηκαν 150 τραγούδια, εξήγησε πως μέχρι στιγμής η Μαρίνα Σάττι και η ομάδα της δεν έχει εντυπωσιαστεί από κανένα τραγούδι από όσα άκουσε, αν και απομένουν να ακούσει μερικά ακόμα. Φυσικά, χωρίς να χάνει χρόνο η εκπρόσωπος μας στο διαγωνισμό, γράφει και η ίδια τα δικά της τραγούδια, με το ενδεχόμενο τελικά να επιλέξει για την Eurovision κάποιο από αυτά να είναι πιο πιθανό. Οι απαιτήσεις που έχει όλη η ομάδα είναι υψηλές και για αυτό το λόγο η επιλογή του τραγουδιού γίνεται με αυστηρά κριτήρια.

Μπορείτε να δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις γύρω από την ελληνική συμμετοχή!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Πώς τα πετσοκοψες έτσι τα παπαγαλάκια-δημοσιογραφισκους της κακιάς ώρας με τα δηθεν αποκλειστικά τους Μαρίνα μου;
    Είναι η δεν είναι θεά η κοπέλα;

    Απάντηση
  2. C.G
    C.G says:

    Κάτι τέτοιο φανταζόμουν. Είναι απίστευτο το ότι ο καθένας μπορεί να γράψει ή να πει ως είδηση ότι του κατέβει στο κεφάλι, πολλοί να το καταπιούν αμάσητο χωρίς καμία κριτική σκέψη, να δημιουργηθεί θέμα από κει που δεν υπάρχει, να αρχίσουν τα “καλά δεν βρήκε ούτε ένα στα 150; Πόσο σνομπ και δήθεν και αφού θέλει να πάει με δικό της τι ζητάει τραγούδια κτλ”. Που μπορεί και να ισχύσει στο τέλος γιατί αν κρίνουμε το τι αθλιότητες λαμβάνει ως συμμετοχές η ΕΡΤ κάθε φορά που κανει ανοιχτή πρόσκληση σε συμμετοχές πολύ πιθανόν αν οχι το πιθανότερον να μην φτάσει κανένα κατάλληλο για το στυλ της Μαρίνας τραγούδι. Κι όλα αυτά γιατί έτσι ξύπνησε κάποιος και είπε ας πω οτι τα ακουσε και τα απέρριψε ήδη όλα η Σάττι.

    Απάντηση
  3. Music -Man
    Music -Man says:

    Ναι οκ. Δεν έχει προλάβει να τα απορρίψει όλα η αλήθεια είναι, αλλά άσχετα τι γράφουν και τι λένε, όλοι μας ξέρουμε…ότι με κατάδικο της θα πάει! Να με θυμηθείτε…Κατάδικο της! Και αυτό πιστεύουμε πάρα πάρα πολλοί, που είμαστε καλοπροαίρετοι απέναντι της. Και έτσι πρέπει να γίνει, γιατί η Σαττι δεν είναι όλα ναι τραγουδίστρια. Είναι μια δημιουργός, με συγκεκριμένο ήχο, ύφος, στυλ και ταυτότητα. Και αυτά, θέλει να δείξει στην EV. Την μουσική της σφραγίδα. Όχι την φωνή της απλά…Με δικό της θα πάει. Και καλά θα κάνει….

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *