HaKokhav Haba 2024

Ισραήλ: Τα αποτελέσματα του 20ου επεισοδίου | Πέντε καλλιτέχνες στον ημιτελικό!

Μεταδόθηκε πριν λίγο 24/1, το 20ο επεισόδιο του HaKokhav Haba (special edition), του τάλεντ σόου μέσω του οποίου θα αναδειχθεί ο καλλιτέχνης που θα σηκώσει τη σημαία του Ισραήλ στην Eurovision 2024!

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, 35 καλλιτέχνες πέρασαν τον σκόπελο των οντισιόν, με 14 από αυτούς να περνούν στην δεύτερη φάση – φάση των battles, και θα διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της χώρας στην Eurovision 2024!

Στο 20ο επεισόδιο παρακολουθήσαμε τρεις μονομαχίες των διαγωνιζόμενων, με πέντε υποψηφίους να προκρίνονται στην επόμενη φάση και έναν να αποχωρεί από το σόου. Θυμίζουμε πως παρουσιαστές του HaKokhav Haba είναι οι Assi Azar και Rotem Sela οι οποίοι βρίσκονται στη θέση αυτή από το 2014, ενώ τα μέλη της κριτικής επιτροπής είναι οι Shiri Maimon, Itay Levy, Assaf Amdorsky, Ran Dankar και Keren Pels με νέα προσθήκη να αποτελεί ο Eden Hasson.

Έξι διαγωνιζόμενοι λοιπόν εμφανίστηκαν μπροστά σε κοινό και κριτική επιτροπή, με την κριτική επιτροπή να επιλέγει μεταξύ των τριών που συγκέντρωσαν την χαμηλότερη βαθμολογία, αυτόν που αποχώρησε από το σόου.

Mika Moshe Vs Or Cohen

H 16χρονη Mika είναι ένα από τα δύο μεγάλα φαβορί του HaKokhav Haba. Τραγουδά μία παραδοσιακή μπαλάντα στα εβραϊκά και για μία ακόμη φορά μαγεύει κοινό και επιτροπή. Συγκεντρώνει 88%, παρά το γεγονός πως ένας εκ των κριτών δεν την υπερψήφισε. Προκρίνεται στον ημιτελικό.

Παρά το γεγονός πως οι κριτές επαινούν την ικανότητα του Or Cohen να τραγουδά διαφορετικά ύφους τραγούδια σε κάθε επεισόδιο, δεν συγκέντρωσε μεγάλο ποσοστό. Με 75% είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Dor Shimon Vs Shai Tamino

Μία πολύ μεσογειακή ερμηνεία από τον Dor για ακόμη μία φορά, που όμως δεν εντυπωσίασε, αφού οι κριτές είπαν πως είναι κάτι που έχουν ξανά δει. Με 63% είναι υποψήφιος για αποχώρηση.

Μία πολύ καλή ερμηνεία για την Shai, η οποία βελτιώνεται σε κάθε επεισόδιο. Παρ΄όλα αυτά οι κριτές σχολιάζουν πως ίσως δεν είναι κατάλληλη για την Eurovision. Με 72% προκρίνεται όμως στον ημιτελικό.

Leanne Byrne Vs Eden Golan

H Leanne Byrne τραγουδά για την μητέρα της και συγκινεί όλους τους παρευρισκόμενους στο studio. Με 82% δυστυχώς είναι όμως υποψήφια για αποχώρηση.

Η Eden Golan είναι το μεγάλο φαβορί για την εκπροσώπηση του Ισραήλ στην Eurovision 2024 και το αποδεικνύει και σήμερα. Οι κριτές της λένε πως τα έδωσε όλα και πως ήταν μία εμφάνιση για την Eurovision. Με 94% προκρίνεται στον ημιτελικό.

Μεταξύ των τριών διαγωνιζόμενων που έχασαν στα ντουέτα τους, η κριτική επιτροπή επιλέγει την Lyanne Byrne για αποχώρηση.

Πέντε μόνο καλλιτέχνες απομένουν για τον ημιτελικό του HaKokhav Haba:

  • Eden Golan
  • Dor Shimon
  • Shai Tamino
  • Mika Moshe
  • Or Cohen

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ο τελικός του HaKokhav Haba θα πραγματοποιηθεί στις 6 Φεβρουαρίου.

Μέσω του HaKokhav HaBa το Ισραήλ κατάφερνε να προκρίνεται κάθε χρόνο στον τελικό του αγαπημένου μας διαγωνισμού από το 2015 έως το 2020, ενώ το 2018 η Netta ήταν η νικήτρια και της Eurovision με το τραγούδι “Toy”.

Φέτος το Ισραήλ στην Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ εκπροσωπήθηκε από την εκρηκτική Noa Kirel και το τραγούδι “Unicorn” που χάρισαν στη χώρα της Μέσης Ανατολής την τρίτη θέση του Μεγάλου Τελικού συγκεντρώνοντας 362 βαθμούς.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: Euromix
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *