Ελλάδα: Εκτός ΕΡΤ ακόμη ένα μέλος της περιβόητης εφταμελούς επιτροπής!

Ένα από τα πρόσωπα που απασχόλησε δεόντως την ελληνική κοινότητα των φίλων της Eurovision την περσινή χρονιά ήταν ο Κων/νος Μπουρούνης. Ο Κωνσταντίνος Μπουρούνης από την αρχή του έτους δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό της ΕΡΤ, αφού έχει αναλάβει την θέση του Corporate Brand & Events Director στο Antenna Group.

Αυτή είναι η δεύτερη “απώλεια” από τα μέλη της περιβόητης εφταμελούς επιτροπής της ΕΡΤ, που πέρσι επέλεξε τον Victor Vernicos και το What They Say για να μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2024, με τα τραγικά αποτελέσματα που όλοι θυμόμαστε.

Μετά λοιπόν την μη ανανέωση της θητείας του Δημήτρη Παπαδημητρίου στο ΔΣ της ΕΡΤ από την κυβέρνηση και την ως εκ τούτου γενικότερη απομάκρυνση του από την εταιρεία, τώρα ένα ακόμη μέλος της περσινής επιτροπής, που τόσο μας απασχόλησε με τις αποφάσεις της, αποχώρησε από την ελληνική δημόσια τηλεόραση. Αν στα παραπάνω προστεθεί και η αποχώρηση της Μαρίας Κοζάκου από την θέση της σχολιάστριας του διαγωνισμού (παραμένει φυσικά στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ), τότε αντιλαμβάνεστε πως οι επιπτώσεις από το περσινό Βατερλώ και όλα όσα συνόδευσαν την περσινή μας συμμετοχή συνεχίζονται ακόμη.

Ο Κωνσταντίνος Μπουρούνης εκτός από μέλος της επιτροπής επιλογής της ΕΡΤ, είχε και κομβικό ρόλο σε όλη την διαδικασία προετοιμασίας, αλλά και στο Λίβερπουλ. Μάλιστα ήταν ένας εξ αυτών που βγήκε ζωντανά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, λίγο πριν την έναρξη της μετάδοσης του τελικού και αφού είχαμε ήδη αποκλειστεί, προκειμένου να απαντήσει σε όσα κατηγορούνταν η ΕΡΤ, χαρακτηρίζοντας όλους όσους αντιδρούσαμε τότε ως τοξικούς.

Η ΕΡΤ με ένα γενικότερο restart και την επιλογή της Μαρίνας Σάττι επιχειρεί να διαγράψει την καταστροφική από όλες τις απόψεις περσινή χρονιά. Μέχρι στιγμής κανείς εμπλεκόμενος από το δράμα του 2023, δεν έχει αξιοποιηθεί πουθενά στις διαδικασίες της ΕΡΤ σχετικά με την φετινή Eurovision, μία ενέργεια της διοίκησης που και δεν έχει περάσει απαρατήρητη και που επικροτήθηκε από όλους τους φίλους του διαγωνισμού.

Εμείς θα ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Κων/νο Μπουρούνη στα νέα του καθήκοντα, που ελπίζουμε να είναι πιο σχετικά με τον διαγωνισμό της Eurovision, με τον οποίο φάνηκε πως δεν είχε ιδιαίτερη ταύτιση.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tina
    Tina says:

    Φυσικα κανείς από αυτούς δεν παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος και ότι δεν ήταν ικανοί να αντιληφθούν η δεν ήθελαν αυτοί ξερουν ποιο τραγούδι ήταν κατάλληλο να εκπροσωπήσει την χώρα μας και αυτό αποδείχτηκε περίτρανα από το βαθμολογικό βατερλο που είχαμε σε έναν αρκετά εύκολο ημιτελικό για εμάς .

    Απάντηση
  2. Δημήτρης
    Δημήτρης says:

    Το θέμα είναι τι θα κάνουμε φέτος. Το τραγούδι θα έχει τη μεγαλύτερη συμβολή σε μελλοντική επιτυχία και όχι το όνομα της Σάττι που μπορεί να έχει τη στήριξη όλων και μια δυναμική στο εσωτερικό αλλά στο εξωτερικό δεν είναι γνωστή.

    Απάντηση
    • Kyri
      Kyri says:

      Έχετε δίκιο, φτάνει με τα περσινά. Φτάνει, όση χολή είχανε κάποιοι με την Ερτ και τη συμμετοχή, ένα χρόνο βγήκε και με το παραπάνω. Τώρα πλέον καταντάει εμμονή. Φτάνει.
      Στα φετινά, με ανησύχησε εσχάτως το εξής: από τη Δευτέρα που βγήκε το λάιβ της Σάττι, μάλλον κοκκινίζουν τα στοιχήματα. Η αληθεια, περίμενα αντίθετη αντίδραση.

      Απάντηση
      • Tina
        Tina says:

        Βεβαίως και πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά απλως συνέβησαν πολλά ακατανόητα πράγματα με την περσινή επιλογή και ελπίζω να μην ξανασυμβούν στο άμεσο μέλλον

        Απάντηση
  3. Nikolaos
    Nikolaos says:

    Πολύ καλά κάνετε και αναφέρεστε συνέχεια στα περσινά, και να μην σταματήσετε.
    Αν ξεχαστεί αυτό που συνέβη είναι ικανοί να το επαναλάβουν.
    Πρέπει να τους γίνει ένα καλό μάθημα, ώστε οποιαδήποτε «επιτροπή» στο μέλλον να σκεφτεί διπλά και τριπλά για να στήσει το αποτέλεσμα.

    Απάντηση
  4. Orpheus
    Orpheus says:

    Άντε σιγά σιγά να ξεβρωμίζει το τοπίο σιγά σιγά και να παίρνουν πόδι όλοι οι άκυροι! Άντε, μετά την Κοζάκου και τον Παπαδημητρίου σειρά του… Γουρούνη πώς τον είπατε!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *