Φινλανδία: Ακούστε το έβδομο τραγούδι του UMK 2024!

Πριν από λίγο ο τηλεοπτικός φορέας της Φινλανδίας κυκλοφόρησε το έκτο υποψήφιο τραγούδι του UMK 2024, του φινλανδικού εθνικού τελικού για την Eurovision 2024.

Πρόκειται για το “Vox Populi” των Mikael Gabriel x nublu και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:

Το επίσημο site της Eurovision αναφέρει τα εξής για τους Mikael Gabriel x nublu:

Ο Mikael Gabriel και ο Εσθονός ράπερ nublu είναι από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες ραπ στις αντίστοιχες χώρες τους. Το ντεμπούτο άλμπουμ του Mikael Gabriel Pohjosen poika , που κυκλοφόρησε το 2010 , έτυχε θετικής υποδοχής και τα σινγκλ του άλμπουμ του 2015 Versus έσπασαν ρεκόρ ροής ακόμη και πριν κυκλοφορήσει επίσημα το άλμπουμ. 

Ο Nublu έγινε ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης και φαινόμενο ραπ της Εσθονίας όταν ψηφίστηκε Hip-Hop/Rap/R&B Καλλιτέχνης της Χρονιάς το 2020. Μια συνεργασία του Gabriel και του nublu, το Universum , κυκλοφόρησε την ίδια χρονιά, και γρήγορα έγινε ένα από τα τα σινγκλ με τα περισσότερα ακούσματα και στις δύο χώρες στο Spotify.

Η συμμετοχή των Mikael Gabriel x nublu στο UMKονομάζεται Vox Populi . Το τραγούδι μιλάει για το πώς μερικές φορές είναι δύσκολο να γνωρίζεις τι είναι αλήθεια και τι όχι σε τόσο πολωμένα δημόσια φόρουμ. 

«Το τραγούδι πραγματεύεται τις πολιτικές και πολιτιστικές διαφορές, λέγοντας ότι παρόλο που όλοι έχουμε το δικαίωμα να έχουμε τις δικές μας απόψεις, δεν τις κάνει απαραίτητα αληθινές. Ο καθένας πρέπει να χρησιμοποιεί τη φωνή του, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι θα κριθείτε ό,τι κι αν γίνει», λέει ο Gabriel.


Υπενθυμίζουμε τα τραγούδια που θα διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό του UMK 2024. Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • 11 Ιανουαρίου (Cyan Kicks — “Dancing With Demons”)
  • 12 Ιανουαρίου (Sexmane — “Mania”)
  • 15 Ιανουαρίου (Sara Siipola— “Paskana”)
  • 16 Ιανουαρίου (Jesse Markin— “Glow”)
  • 17 Ιανουαρίου (Windows95Man — “No Rules!”)
  • 18 Ιανουαρίου (Sini Sabotage — “Kuori Mua”)
  • 19 Ιανουαρίου (Mikael Gabriel x NUBLU — “Vox Populi”)

Ο τελικός του UMK 2024 θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στις 21:00 ώρα Ελλάδος.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το UMK και την συμμετοχή της Φινλανδίας για την Eurovision 2024!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *