Evroaziya: Ο Maxim Fadeev ανακοινώνει καινούργιο Διαγωνισμό Τραγουδιού!

Ο Ρώσος παραγωγός και συνθέτης, Maxim Fadeev ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες την δημιουργία ενός νέου Διαγωνισμού τραγουδιού!

Μετά την ανακοίνωση της Ρωσικής κυβέρνησης, πως πρόκειται να επαναφέρουν τον διαγωνισμό Intervision, ο παραγωγός Maxim Fadeev, αποκαλύπτει πως εργάζεται πάνω σε ένα καινούργιο concept. Στο κανάλι του στο Telegram, αποκάλυψε τον καινούργιο Διαγωνισμό, Evroaziya, που πρόκειται να λάβει χώρα στο Ουζμπεκιστάν τον Αύγουστο.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Θα διοργανωθεί από τρεις χώρες – Ρωσία, Ουζμπεκιστάν και Τουρκία. Η Ρωσία θα εκπροσωπηθεί από τον ταπεινό σας υπηρέτη, το Ουζμπεκιστάν από την Yulduz Usmanova και την Τουρκία από πιθανώς τον πιο δημοφιλή εκπρόσωπο του δημιουργικού επαγγέλματος εκεί σήμερα. Είμαι σίγουρος ότι το όνομά του θα είναι σοκ για όλους».

Επίσης πρόσθεσε τα ακόλουθα:

«Οπτικά, η Evroazija έχει συλληφθεί ως Διεθνής Μουσική Ολυμπιάδα. Θα κάνουμε το φεστιβάλ κάθε χρόνο τον Αύγουστο. Τα κεντρικά γραφεία σε τρεις χώρες έχουν ήδη αρχίσει να εργάζονται για να οργανώσουν την αποδοχή των αιτήσεων από τις συμμετέχουσες χώρες».

Ο Maxim Fadeev έχει ασχοληθεί πολλές φορές με τoν Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, από τον οποίο η Ρωσία είναι προς το παρόν αποκλεισμένη. Έχει συνθέσει τις Ρωσικές συμμετοχές για το 2004 και το 2007 ένω ήταν κριτής της Ρωσικής επιλογής τις χρονιές, 2005, 2008 και 2010. Το 2010 είχε επίσης αναμειχθεί και στην Λευκορώσικη συμμετοχή.

Το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε περαιτέρω ανακοινώσεις, για το τι μέλλει γενέσθαι για τον καινούργιο αυτό Διαγωνισμό!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

Πηγή: ria.ru

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *