Stefania: “Ισραήλ σε αγαπώ και ελπίζω να τα πούμε σύντομα”!

Η αγαπημένη μας Stefania μίλησε στις 16 Νοεμβρίου στα πλαίσια της μεγάλης συναυλίας στο Άμστερνταμ, Het Grote Songfestivalfeest, στο euromix, απαντώντας  στο αν θα την δούμε σύντομα στην Eurovision, για την εμπειρία της στο διαγωνισμό το 2021, αλλά έστειλε και ένα μήνυμα στο Ισραήλ.

Η Stefania που επανέφερε την Ελλάδα στο τοπ10 της τελικής βαθμολογίας στη Eurovision μετά από 8 χρόνια το 2021, ανυπομονεί να βρεθεί ξανά στο διαγωνισμό, ενώ δηλώνει πολύ ευγνώμων σε όλη της την ομάδα για αυτό το επίτευγμα.

“Στη Eurovision 2021 ένιωσα μεγάλη τιμή που με επέλεξαν να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στη Eurovision. Είμαι επίσης πολύ ευγνώμων και περήφανη για την ομάδα μου. Τα καταφέραμε, 10η θέση!

Έχοντας μεγαλώσει στην Ολλανδία, αλλά διαγράφοντας και μία επιτυχημένη πορεία στα μουσικά πράγματα της χώρας, η Stefania δεν αποκλείει στο μέλλον να εκπροσωπήσει και την χώρα διαμονής της.

Θέλω πολύ να επιστρέψω! Αλλά ποιος ξέρει…φέτος δεν θα συμβεί πια, είναι πολύ κοντά, αλλά θα ήθελα πολύ να το κάνω για την Ολλανδία. Εκπροσώπησα την Ολλανδία στη Eurovision Junior, οπότε θα ήταν ωραίο να την εκπροσωπήσω και στη Eurovision.

Στέλνοντας το δικό της μήνυμα στο Ισραήλ και τους θαυμαστές της εκεί, η Stefania ανέφερε:

Σε αγαπώ στο Ισραήλ, ελπίζω να σε δω σύντομα και σου στέλνω τα φιλιά μου!

Μπορείτε να δείτε όλη την συνέντευξη στο βίντεο παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: Euromix
1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *