Besa: “Το revamp του τραγουδιού θα είναι στα αγγλικά!” | ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Η φετινή εκπρόσωπος της Αλβανίας Besa Kokëdhima μίλησε αποκλειστικά στο Eurovisionfun για τις προετοιμασίες της για τον φετινό διαγωνισμό, τη νέα εκδοχή του τραγουδιού και την επικείμενη επίσκεψη της στην Ελλάδα.

https://www.youtube.com/watch?v=7rEDP1lSoDQ

Στην αποκλειστική συνέντευξη της στον Πασχάλη και τον Αποστόλη, η Besa αποκάλυψε πως πολύ σύντομα θα παρευρεθεί στο πρώτο επίσημο Eurovision pre-party της Αθήνας και ανυπομονεί να γνωριστεί από κοντά με τους Έλληνες fan καθώς επισκέπτεται συχνά τόσο την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη όσο και την Χαλκιδική.

Το revamp της συμμετοχής της

“Ήθελα να συνεργαστώ με ανθρώπους από διαφορετικές κουλτούρες για τη νέα εκδοχή του τραγουδιού μου. Έτσι, για να μεταφερθεί καλύτερα το μήνυμα του τραγουδιού αποφασίσαμε να είναι ολόκληρο στα αγγλικά. Το τραγούδι έχει εξελιχθεί και θέλω όλοι να το καταλάβουν! Ξέρω ότι είναι ρίσκο η αλλαγή της γλώσσας αλλά τι μπορεί να πάει στραβά;”

Στην συνέχεια η ίδια μας αποκάλυψε πως δεν έχει ξεκινήσει επίσημα τις προετοιμασίες για την σκηνική της εμφάνιση αλλά αυτό το διάστημα επικεντρώνεται στην δημιουργία του βίντεο κλιπ της συμμετοχής που θα κυκλοφορήσει επίσημα το επόμενο διάστημα.

“Ο χρόνος μας είναι πολύ περιορισμένος αλλά δουλεύουμε μέρα νύχτα για το καλύτερο αποτέλεσμα”

Aπό τις φετινές συμμετοχές έχει ξεχωρίσει αυτές της Δανίας, Γαλλίας και Ιταλίας, ενώ ως αγαπημένες συμμετοχές από τον διαγωνισμό της Eurovision ανέφερε αυτές της Loreen και της Έλενας Παπαρίζου από το 2005.

Τέλος, μαζί με την Besa παίξαμε το ολοκαίνουργιο μας παιχνίδι και φυσικά μοιράστηκε της ευχές της για το κοινό του Eurovisionfun. Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη παρακάτω:

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχαριστήσουμε θερμά την φετινή εκπρόσωπο της Αλβανίας και να της ευχηθούμε καλή επιτυχία στη σκηνή του Mάλμε!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *