Chelsea Muco: “Θα έχει πολλή αυτοπεποίθηση. Και θα φλερτάρω πολύ με όλους σας στην κάμερα.” | Αποκλειστική Συνέντευξη

Ο Ανδρέας Παπαγιαννάκης και το EurovisionFun διαπιστεύθηκαν από το SVT να ακολουθήσουν στο φετινό τούρ του Melodifestivalen για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Στην πόλη της Στοκχόλμης, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με ανθρώπους που εμπλέκονται στο φετινό διαγωνισμό του Melodifestivalen μεταξύ των οποίων και η Chelsea Muco η οποία μας υποδέχτηκε στα κεντρικά της LoudKult και μίλησε μαζί μας σε μία αποκλειστική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, στο στούντιο στο οποίο περνάει αρκέτο χρόνο της ημέρας της.

Το επώνυμό της προφέρεται “Mucho” και όχι “Muko“. Σίγουρα θα το πρόφερα λάθος, αν δεν το είχαμε συζητήσει εκ των προτέρων. Είναι ένα φρέσκο πρόσωπο στον κόσμο του Melodifestivalen, αλλά τώρα μπορούμε να τη γνωρίσουμε. Η Chelsea Muco είναι εδώ με το τραγούδι “Controlla“. Η Chelsea είναι μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες Afrobeat αυτή τη στιγμή στη Σουηδία, θα χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα του Melodifestivalen για να γίνει γνωστή εκτός Σουηδίας. Τι πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος γι ‘αυτήν;

“Είναι αρκετά ευρεία ερώτηση, αλλά πάντα έκανα μουσική και μου αρέσει να είμαι εκεί έξω και να παρουσιάζω τη μουσική μου, γιατί πάνω σε αυτό δουλεύω και αυτό κάνω καλύτερα. Το στυλ της μουσικής μου είναι το Afrobeat. Αλλά τον τελευταίο καιρό, κάνω λίγο fusion, λίγο pop ένα μείγμα από όλα τα καλά.”

Τι πρέπει να περιμένουμε από το “Controlla“; Μας λέει περισσότερα για τη συμμετοχή της φέτος:

Το “Controlla” θα έχει πολλές χορευτικές κινήσεις. Θα κάνουμε σόου, ετοιμαστείτε να δείτε χρώματα γιατί αυτό που σκέφτομαι και μου αρέσει είναι να μην είμαι μόνη μου στη σκηνή. Μου αρέσει να φέρνω ανθρώπους. Μου αρέσει να έχω χορευτές. Μου αρέσει να έχω έναν DJ. Ζω μία πρόκληση αυτή τη στιγμή, πραγματικά, γιατί δεν είμαι συνηθισμένη στο χορό. Λατρεύω το χορό, αλλά ξέρετε, αυτή τη φορά είναι χορός μπροστά σε κάμερες, είναι σαν τελείως διαφορετικό πράγμα. Αλλά είμαι έτοιμη. Νομίζω ότι το ‘χουμε.”

Έχει εργαστεί πολύ στα στούντιο της LoudKult που μας φιλοξένησαν για τη συνέντευξη. Μας λέει περισσότερα για τους ανθρώπους πίσω από αυτή τη συμμετοχή:

“Για το τραγούδι, δούλεψα με τον Pa Modou. Είναι ένας από τους συνθέτες, και η Elsa Carmona επίσης, και μετά εγώ. Γράψαμε το τραγούδι, μετά έχουμε, τον Fernand MP και τον Karl Flyckt. Είμαστε συνολικά έξι άτομα σε αυτό το τραγούδι. Και ο Anderz Wrethov, είναι πραγματικά γνωστός. Ξέρει τι κάνει. Είναι τόσο ταλαντούχος.”

Δεν έγραψαν το τραγούδι σε songwriting camp. Έκαναν δύο συνεδρίες με τον Anderz στο Malmö. Υπήρχαν έξι άτομα, δύο ήταν παραγωγοί, η Chelsea τραγουδούσε στο στο booth και όπως λέει “υπήρχε μια μαγική εναλλαγή σε όλα” όσα έκαναν εκείνη την ημέρα. Η Chelsea διαγωνίζεται σε ένα δύσκολο προκριματικό στο Karlstad. Υπάρχει κάποιος από τους συναγωνιστές της που ανυπομονεί να ακούσει το τραγούδι του;

“Οι Marcus & Martinus θα πάνε άψογα επειδή η σκηνική τους παρουσία είναι πάντα εύστοχη, η φωνή τους και όλη η εμφάνισή τους, είναι πραγματικά καλοί, και νομίζω ότι και οι Medina είναι πραγματικά, πολύ καλοί. Και πραγματικά πιστεύω ότι ο Danny Saucedo, το ‘χει. Και ο Adam.”

Ποιες είναι οι προσδοκίες της από τη συμμετοχή της στο Melodifestivalen;

“Η προσδοκία μου είναι να περάσω υπέροχα. Το πρώτο πράγμα που θέλω είναι να ζήσω τη στιγμή. Γιατί όταν κάνεις κάτι τόσο μεγάλο ή φτάνεις σε ένα ορόσημο στη ζωή σου ή στην καριέρα σου, νομίζω ότι τείνεις να ξεχνάς εύκολα για ποιο λόγο συμβαίνουν πολλά πράγματα και σε σέρνουν εδώ, σε σέρνουν εκεί, απλά πας με τη ροή.”

Τέλος, η Chelsea δίνει το δικό της μήνυμα σε εκείνους τους ανθρώπους που θα ήθελαν να γνωρίσουν την ίδια και τη μουσική της:

“Να περιμένετε πολλή αυτοπεποίθηση. Και θα φλερτάρω πολύ μαζί σας στην κάμερα, περιμένετε και αυτό. Αλλά στο τέλος της ημέρας, να είστε έτοιμοι να νιώσετε τη ζέστη μέσα στο Σουηδικό χειμώνα, γιατί το “Controla” είναι πραγματικά εδώ με ένα δυνατό σόου.”

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την αποκλειστική μας συνέντευξη με τη Chelsea Muco στο βίντεο που ακολουθεί:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον φετινό αγαπημένο σας εθνικό τελικό!

Ακολουθήστε μας σε όλα μας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην χάσετε τίποτα από όσα συμβαίνουν σχετικά με τον μεγαλύτερο και πιο αγαπημένο εθνικό τελικό: 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *