Αρμενία: Ακούστε το “Jako” των Ladaniva για την Eurovision 2024!

Ο δημόσιος τηλεοπτικός φορέας της Αρμενίας, AMPTV, αποκάλυψε στις 7 Μαρτίου, ότι οι Ladaniva θα εκπροσωπήσουν την χώρα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024 στο Μάλμε.

Ακούστε το Jako” των Ladaniva παρακάτω:

Λίγα λόγια για τους Ladaniva:

Οι Ladaniva αποτελούνται από την Αρμένισα τραγουδίστρια Jaklin Baghdasaryan και τον Γάλλο Louis Thomas . Με τη μουσική τους, το ζευγάρι αναμειγνύει την αρμένικη λαϊκή παράδοση με παγκόσμιες μουσικές επιρροές.

Από τις παραδοσιακές βαλκανικές μελωδίες μέχρι τους ρυθμούς maloya, jazz και reggae, τα τραγούδια του ντουέτου λέγεται ότι ξεπερνούν τα σύνορα, συνδυάζοντας παραδοσιακές αρμενικές μελωδίες με εμπνεύσεις που αντλήθηκαν από τα εκτεταμένα ταξίδια τους στη Λατινική Αμερική, την Αφρική και το Reunion Island. Η μουσική των Ladaniva είναι μια αντανάκλαση του διαφορετικού τους υπόβαθρου και της ακόρεστης περιέργειας για τους παγκόσμιους πολιτισμούς.

Το όνομα Ladaniva έχει εμπνευστεί από μια μάρκα ρετρό αυτοκινήτων, που συμβολίζει το περιπετειώδες πνεύμα της μπάντας και το ταξίδι τους μέσα από διαφορετικούς πολιτισμούς και παραδόσεις. Η Jaklin και ο Louis κατά λάθος ανακάλυψαν ότι και οι δύο πατέρες τους είχαν το ίδιο αυτοκίνητο ενώ ζούσαν στην Αρμενία και τη Γαλλία, και «voilà» – ορίστε το όνομα του συγκροτήματος τους.

Οι Ladaniva, που γεννήθηκαν το 2019, κέρδισαν αρχικά αναγνωσιμότητα με το viral τραγούδι τους “Vay Aman”, δείχνοντας το φρέσκο ​​στυλ και την καινοτόμο προσέγγισή τους στην παγκόσμια μουσική. Το συγκρότημα κυκλοφόρησε το ομώνυμο άλμπουμ του υπό τη γαλλική δισκογραφική PIAS το 2023.

Ποια είναι η γνώμη σας για το τραγούδι;  Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με την Αρμενική συμμετοχή στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024 που θα διεξαχθεί στο Malmö της Σουηδίας.

10 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Vasili
    Vasili says:

    Λοιπόν ένα τραγούδι έμεινε. Και το azerbaijan δεν περιμένω κάτι ουουου. Τεσπα.. από Γερμανία φιλια.

    Τα τοπ μου είναι
    1.Austria
    2.Italy
    3.Croatia
    4.Greece
    5.Serbia
    6.France
    7.Sweden
    8.Lithuania
    9.UK
    10.Switzerland

    Απάντηση
  2. gogos
    gogos says:

    Σαν πρώτο άκουσμα μου φαίνεται πολύ καλό!!

    Φέτος έχουμε μια χρονιά με αρκετά καλά τραγούδια, κυρίως χορευτικά, με διαφορετικό όμως μουσικό ύφος & προσέγγιση. Πράγμα που σημαίνει ότι αφενός το κοινό στην αρένα θα περάσει ωραία (χορεύοντας), αφετέρου κι εμείς από το σπίτι!

    Απάντηση
  3. green_hermit
    green_hermit says:

    Υπέροχο!! Μακάρι να βρεθεί ψηλά! Μαζί με το δικό μας τα δυο έθνικ τραγούδια. Βέβαια της Αρμενίας είναι καθαρόαιμο έθνικ. Δεν θα με χάλαγε να έπαιρνε και τη νίκη έτσι στο άκυρο. Το αξίζει η αρμενια σε όλη της την πορεία στη Γιουροβίζιον

    Απάντηση
  4. Babis
    Babis says:

    Πραγματικα εξαιρετικό τραγούδι – φοβάμαι ότι θα πάρει αρκετούς ψήφους από την Μαρίνα μας! Είναι δύσκολο να πάμε και τα δύο καλά.

    Απάντηση
  5. James
    James says:

    Το ότι είναι έθνικ και στα αρμένικα είναι ένα συν για το τραγούδι,από εκεί και μετά θεωρώ πως είναι αρκετά μονότονο και σε κουράζει.
    Μαζί με της Ελλάδας αποτελούν τα δύο έθνικ τραγούδια του φετινού διαγωνισμού (θεωρώ πως το Αζερμπαϊτζάν θα κινηθεί σε άλλο μονοπάτι)και δυστυχώς για την Αρμενία η σύγκριση δεν την βοηθά.
    Επειδή όμως σαν χώρα είναι από τις αγαπημένες μου στον διαγωνισμό αλλά και ως κουλτούρα τους εύχομαι καλή επιτυχία!

    Απάντηση
  6. Christos
    Christos says:

    Πιστευω οτι θα εχει αρκετη αλληλεπιδραση με το κοινο παμω στη σκηνη και θα γινει ψιλοχαμουλης. Θεωρω οτι οι επιτροπες θα το θαψουν.

    Απάντηση
  7. barbara
    barbara says:

    Ανεβαστικός ρυθμός και όμορφη κοπέλα, σαν να ακούς τραγούδι από ταινία του Κουστουρίτσα. Μου αρέσουν πολύ τα πνευστά αλλά το πολύ το λα-λέι-λέι το βαριέται κι ο Θεός…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *