the mamas

Σουηδία: Από τη σκηνή του Melodifestivalen στο The Voice of USA!

Το συγκρότημα The Mamas, το γνωρίσαμε – και το αγαπήσαμε – μέσω της συμμετοχής της Σουηδίας το 2019, το οποίο έκανε φωνητικά στον John Lundvik.

Οι The Mamas, θα εκπροσωπούσαν την Σουηδία στην Eurovision 2020 με το τραγούδι Move. Ο Διαγωνισμός όμως ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Την επόμενη χρονιά επιχείρησαν εκ νέου να εκπροσωπήσουν τη χώρα, στον διαγωνισμό, αλλά δυστυχώς κατέκτησαν μόλις την τρίτη θέση, στο Melodifestivalen, με το τραγούδι “In The Middle“.

Το συγκρότημα που πλέον έχει χωριστεί και ακολουθεί το κάθε μέλος τη δική του πορεία, χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, αποτελούνταν από τις Loulou LamotteAshley Haynes και Dinah Yonas Manna.

Πριν από δύο μέρες, ένα από τα μέλη του συγκροτήματος, η Ashley (Ash) Haynes, εμφανίστηκε στις Blind Auditions, του μουσικού διαγωνισμού The Voice of USA.

Αν και εντυπωσίασε κοινό και κριτές, με την ερμηνεία της στο τραγούδι “The Best” της Tina Turner, δεν κατάφερε να γυρίσει καμία από τις καρέκλες των κριτών.

Μπορείτε να δείτε την εμφάνιση της Ashley (Ash) Haynes, στο παρακάτω βίντεο:

Στην κριτική επιτροπή του The Voice of USA, βρίσκονται οι: John Legend, Dan + Shay, Chance the Rapper, Reba McEntire.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Σουηδίας στην Eurovision 2024!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *